ABONNEMENTHOUDERS

Alle voorstellingen die u kunt bezoeken met uw seizoenspas vind u op deze pagina. Maak uw keuze en reserveer voor 1 voorstelling of voor meerdere tegelijk. Interesse in een pas? Lees snel verder…

Voordelen seizoensabonnement

Met het seizoensabonnement ontvangt u voor 1 of 2 personen een seizoenspas die geldig is voor al onze professionele voorstellingen. Dit betekend dat u gedurende het hele theaterseizoen voor een eenmalige zeer voordelige prijs ons theater kan bezoeken. Bij het aflopen van het seizoen zullen wij u opnieuw aanschrijven of u uw abonnement wilt verlengen.

Koopt u het abonnement tijdens lelySTART of tot 5 dagen na het evenement aan de kassa van Theater Posa krijgt u nog eens een korting op de pas!

Persoonsgebonden?

De pas staat op uw naam, dat betekent dat alleen u gemachtigde bent om bestellingen te doen. Dat u vervolgens andere mensen gebruik laat maken van uw abonnement, vinden wij van Theater Posa alleen maar fijn zodat ook deze mensen ons Theater leren kennen.

Wij verzoeken u echter wel, dit te melden bij uw bestelling: Ik neem iemand anders mee of laat iemand anders komen op mijn pas. Dit zorgt ervoor dat wij ook inzicht krijgen en houden in het gebruik van uw abonnement.

Nieuwsbrief

Wij willen u zo goed mogelijk op de hoogte houden van komende voorstellingen en nieuw toegevoegde artiesten, dit doen wij middels een digitale nieuwsbrief.

Seizoenspas

Voordelig naar voorstellingen van kwaliteit

Neem nu voor 1 of 2 personen een abonnement voor het theaterseizoen 2016-2017 voor alle professionele voorstellingen!

LET OP: Extra aanbieding aan de kraam en kassa tijdens lelySTART op 17 en 18 september en tot vrijdag 23 september aan de kassa bij Theater Posa.

Voorstellingen reserveren

Met uw seizoensabonnement kunt u op twee manieren uw kaarten reserveren:

  • Telefonisch via 06-21258615, houd uw seizoenspasnummer bij de hand (deze vind u aan de achterkant van uw abonnementspas.
  • Via deze website: klik de gewenste voorstelling aan en bestel uw kaarten.
    • LET OP: vul de code die u in uw welkomsbrief heeft ontvangen in bij de kortingsbon code, gevolgt door uw unieke seizoenspasnummer bij de factuurgegevens tijdens het bestelproces. U ziet onderaan uw bestelling het bedrag aangepast worden.
    • TIP: Maak tijdens uw bestelling een account aan, zodat de volgende keer uw adresgegevens al zijn gevuld.

Vergeet niet uw seizoenspas mee te nemen naar het theater!

Reserveer op tijd

Om altijd verzekerd te zijn van plekken voor abonnementhouders verzoek wij u, uiterlijk 2 weken voor een voorstelling uw reservering te plaatsen.

Bestelde kaartjes liggen vanaf een halfuur voor aanvang van elke voorstelling, op uw naam gereed bij de kassa.

Vragen? Neem contact met ons op

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Theater Posa is het vestzaktheater in Lelystad voor alle (klein)kunstliefhebbers!