Zondag 9 juli 2017, aanvang 14:30 uur – JTL “East or west” Story of the streets

12,50

Zaterdag 8 juli 2017, aanvang 20:15 uur  Theater Posa & JTL presenteren

“East or west” Story of the streets.

Categorieën: ,

Meer informatie

Op zondag 9 juli 2017 Theater Posa & JTL presenteren, “East or west” Story of the streets

Prijs € 12,50
Aanvang: 14:30 uur

Bestel nu kaarten!

East or west Story of the streets

‘’Please don’t make any sudden moves. You don’t know the half of the abuse.’’ – Twenty one pilots Hoe voelt het om buitengesloten te worden uit de maatschappij? Hoe is het om afgedankt, vertrapt en uitgespuugd te worden? Hoe vergaat het je als je in je leven niets hebt kunnen bereiken? Deze toekomstloze jongeren hangen in hun buurt, bespuiten de muren met graffiti, gokken hun geld weg en drinken hun laatste druppel hoop tot de kater van eenzaamheid en verbolgenheid zich over hen ontfermt. Om te overleven is vechten en stelen de enige manier van deze jongeren, die niets, maar dan ook echt niets bezitten. Zij dromen ervan om alles te kunnen bezitten wat ze maar willen. Maar ook dat kent zijn weerszijden. De rijke meisjes van het jongerencentrum, de gossips, bezitten alles wat ze willen.

Deze dames hebben geld. Of kun je beter zeggen: dit geld heeft de dames? Want als je vriendengroep door geld bepaald wordt, je status door geld bepaald wordt en je gedrag door geld bepaald wordt, breekt je redelijke blik op de maatschappij en leef je in een gesloten, visieloze utopie zonder uitvlucht naar de buitenwereld. Nooit hebben deze jongeren steun gekregen van hun ouders. Voor de hangjongeren komt dat doordat hun ouders net zo crimineel zijn als zijzelf en voor de gossips zijn de ouders altijd aan het werk. Deze twee groepen kennen vrijwel dezelfde problemen die je kunt karakteriseren met één woord: verwaarlozing. Maar wat gebeurt er als deze twee uitersten in conflict met elkaar komen?

In de voorstelling East or West gaat u meemaken dat de botsing van slechts twee personen tot immense problemen leidt binnen de twee groepen. U zult begrijpen dat er een grote breuk in het vertrouwen van de groep ontstaat, wanneer Nick, de leider van de hangjongeren, zich steeds meer van zijn groep afkeert. En ook de dames van het jongerencentrum krijgen te maken met chaos, wanneer de roddels Annabel inhalen en sommige leden van de groep niet blijken te zijn wie ze zijn. In East or West zal duidelijk worden hoe de conflicten van personen tot conflicten van groepen leiden en zult u zien of het Nick en Annabel lukt om de uit de hand gelopen ruzie op te lossen. Zou er nog hoop zijn?

Deel dit via:Print this pageTweet about this on TwitterShare on Google+0Share on Facebook0Email this to someone