DI 17 maart 2020, 19:30 – 21:00 uur, Frans Meijer organiseert Mantrazingen “Lied van de Seizoenen” LENTE

 12,00

Niet beschikbaar

Beste abonnementhouder e/o theaterbezoeker,

Wij hadden als Theater Posa alle goede bedoelingen om u op een veilige wijze een plezierig weekend te bieden. Helaas moeten wij nu, héél kort na ons vorig bericht, melden dat wij de voorstellingen van dit weekend tóch moeten annuleren vanwege de enorme hoeveelheid afmeldingen die vandaag ineens zijn binnengekomen.

Wij hebben alle begrip voor ieders zorgen en begrijpen dat velen uit voorzorg liever thuis blijven. Dit houdt helaas voor Posa wel in dat de voorstellingen van dit weekend, met de huidige opkomst, niet meer rendabel zijn en hebben wij de knoop moeten doorhakken. Wij zullen met de artiesten naar nieuwe data zoeken om u op een later moment toch nog te laten genieten van deze voorstellingen.

Wij hopen dat Theater Posa het hoofd boven water kan blijven houden in deze zware en onzekere tijden. Echter, zullen wij helaas, ondanks dat wij voldoen aan de gestelde maatregelen van het RIVM, voorlopig op slot moeten gaan. Houdt onze website en Facebook pagina in de gaten om de verdere ontwikkeling te volgen.

Bij vragen mag u uiteraard altijd contact met ons opnemen.
Wij hopen op uw begrip in deze van overmacht.

Met vriendelijke groet,

Team Posa

Niet beschikbaar

Beschrijving

Dinsdag 17 maart 2020, 19.30 – 21.00 uur, Frans Meijer organiseert Mantrazingen “Lied van de Seizoenen” LENTE

Prijs (incl. thee): €12,-
Passe-partout voor 4 avonden (incl. thee): € 40,-
Aanvang: 19:30 uur
Eindtijd: 21:00 uur

Bestel nu kaarten!
U kunt bestellen voor één of meerdere avonden of een passe-partout waarmee u met korting alle vier de mantra-avonden kan bezoeken.

Mantrazingen “Lied van de Seizoenen” LENTE
Frans Meijer organiseert weer vier heerlijke mantra-avonden waarin, geïnspireerd door de wendingen van de seizoenen, mantra’s en andere eenvoudige liederen uit verschillende culturen worden gezongen. Het zingen van mantra’s werkt ontspannend en bevrijdend. Het helpt je om los te komen van je zorgen en gedachten en zo de stilte in jezelf te ervaren. Het zingen wordt afgewisseld met momenten van stilte, want zonder stilte is er geen muziek. Juist door deze afwisseling van stilte en klank, van eenvoud en herhaling, krijg je toegang tot dié ruimte waar je voelt dat alles goed is, precies zoals het moet zijn. Het zorgt voor een diep gevoel van verbondenheid met jezelf, met elkaar en de natuur.

Frans Meijer
Stembevrijder, coach, dirigent, Flevolander, 62 jaar.
Ik ben STIR gecertificeerd coach met een rijke levens en werkervaring. Ik ken mezelf, mijn beperkingen en mijn talenten; heb van
oorsprong een onderwijsachtergrond en daarin veel mensenkennis opgedaan. Ik heb ervaring in het leidinggeven aan teams, complexe vraagstukken en organisatieveranderingen, zowel bij de overheid als in de private sector. Daarnaast ben ik dirigent, zangcoach en stembevrijder en geef ik leiding aan muziek (theater)producties. Sommigen zien mij als een troubadour, een zanger; anderen weer als ‘de rattenvanger van Hamelen’

Titel

Ga naar de bovenkant