DI 9 juni 2020, 19:30 – 21:00 uur, Frans Meijer organiseert Mantrazingen “Lied van de Seizoenen” ZOMER

 12,00

Niet beschikbaar

Beste theaterbezoeker,

In het kader van de huidige omstandigheden rond de corona crisis heeft Theater Posa vanaf 14 maart jl. de deuren noodgedwongen moeten sluiten. De heropening van het theater vindt plaatst op 1 juni. Helaas is dit evenement conform de corona maatregelen nog niet toegestaan. In goed overleg is deze voorstelling daarom gecanceld. Zodra er nieuwe mantra-avonden kunnen plaatsvinden brengen wij u hiervan op de hoogte.

We hopen u binnenkort weer te kunnen verwelkomen in Posa!

Met vriendelijke groet,
Team Posa

Niet beschikbaar

Beschrijving

Dinsdag 9 juni 2020, 19.30 – 21.00 uur, Frans Meijer organiseert Mantrazingen “Lied van de Seizoenen” ZOMER

Prijs (incl. thee): €12,-
Passe-partout voor 4 avonden (incl. thee): € 40,-
Aanvang: 19:30 uur
Eindtijd: 21:00 uur

Bestel nu kaarten!
U kunt bestellen voor één of meerdere avonden of een passe-partout waarmee u met korting alle vier de mantra-avonden kan bezoeken.

Mantrazingen “Lied van de Seizoenen” ZOMER
Frans Meijer organiseert weer vier heerlijke mantra-avonden waarin, geïnspireerd door de wendingen van de seizoenen, mantra’s en andere eenvoudige liederen uit verschillende culturen worden gezongen. Het zingen van mantra’s werkt ontspannend en bevrijdend. Het helpt je om los te komen van je zorgen en gedachten en zo de stilte in jezelf te ervaren. Het zingen wordt afgewisseld met momenten van stilte, want zonder stilte is er geen muziek. Juist door deze afwisseling van stilte en klank, van eenvoud en herhaling, krijg je toegang tot dié ruimte waar je voelt dat alles goed is, precies zoals het moet zijn. Het zorgt voor een diep gevoel van verbondenheid met jezelf, met elkaar en de natuur.

Frans Meijer
Stembevrijder, coach, dirigent, Flevolander, 62 jaar.
Ik ben STIR gecertificeerd coach met een rijke levens en werkervaring. Ik ken mezelf, mijn beperkingen en mijn talenten; heb van
oorsprong een onderwijsachtergrond en daarin veel mensenkennis opgedaan. Ik heb ervaring in het leidinggeven aan teams, complexe vraagstukken en organisatieveranderingen, zowel bij de overheid als in de private sector. Daarnaast ben ik dirigent, zangcoach en stembevrijder en geef ik leiding aan muziek (theater)producties. Sommigen zien mij als een troubadour, een zanger; anderen weer als ‘de rattenvanger van Hamelen’

Titel

Ga naar de bovenkant