ZA 10 november 2018, 20:15 uur, Kirsten Benschop met “Die ik ben”

 10,00

Niet beschikbaar

Kirsten Benschop met “Die ik ben” in een ‘dik-ik tijdperk’ waarin geluk een doel op zich is geworden
theatersolo met muziek van Derk Groen

Prijs €12,50
In de voorverkoop €10,-

Niet beschikbaar

Beschrijving

Zaterdag 10 november 2018, Kirsten Benschop met “Die ik ben”

Prijs €12,50
In de voorverkoop €10,-

Aanvang: 20:15 uur

Bestel nu kaarten!

Kirsten Benschop met “Die ik ben”

in een ‘dik-ik tijdperk’ waarin geluk een doel op zich is geworden
theatersolo met muziek van Derk Groen

In ‘Die Ik Ben’ duikt Kirsten met de nodige (zelf)spot in het gangenstelsel van ons brein. Waarom doen we wat we doen en zeggen we wat we zeggen? Waarom vinden we het moeilijk om eerlijk en oprecht te zijn? Waarom verschuilen we ons graag veilig achter de muren van ons ego en doen we ons voor als iemand die we misschien helemaal niet zijn? Intussen voelen wij ons verre van gelukkig en dempen we onze onrust en eenzaamheid door te zoeken naar voortdurende afleiding of een bezoekje aan de zoveelste therapeut. ‘Die Ik Ben’ rekent af met dromen over morgen en mijmeren over gisteren. Want is het leven niet eenvoudiger als je de realiteit zoals die zich aandient, accepteert zoals die is? En is contact niet wezenlijker als je je gekend weet zoals je écht bent?

‘Die Ik Ben’ gaat over het ‘dikke-ik tijdperk’ waarin geluk een doel op zich lijkt te zijn geworden. Hardop (onder)zoekend, zingend, verhalend en poëtisch, zet Kirsten een scherpe, relativerende, gevoelige en bovenal eerlijke voorstelling neer. Met Derk Groen live op gitaar en Darboeka.

Kirsten Benschop brengt inspiratietheater waarin het gaat over het leven zelf. Grote onderwerpen brengt ze voelbaar dichtbij. Met weinig middelen en met intens spel weet Kirsten een sfeer op te roepen die mensen raakt en inspireert. Na ‘Wie Stenen Losbreekt’, ‘Adempauze’ en ‘ Spiegeltijd’ is ‘Die Ik Ben’ haar 4e zelfgeschreven theatersolo.

Titel

Ga naar de bovenkant