ZA 13 juni 2020, 21:30 uur, Parisien Gypsy Jazz

 15,00

Niet beschikbaar

Gypsy Jazz boordevol karakter, met een moderne twist. Geïnspireerd door de legendarische Django Reinhardt en andere grote musici, neemt Parisien je mee in een complete en unieke Gypsy Jazz experience met melodische thema’s en pakkende ritmes.

Niet beschikbaar

Beschrijving

Zaterdag 13 juni 2020, 21:30 uur, Parisien Gypsy Jazz

Prijs: €15,-
In de voorverkoop/Met VTP korting: €12,50
Abonnementhouders: GRATIS (vrijwillige bijdrage i.v.m. corona crisis wordt op prijs gesteld)
Aanvang: 21:30 uur

Bestel nu kaarten!

LET OP:
* Reserveren verplicht
* Maximaal 30 bezoekers

Parisien Gypsy Jazz

Gypsy Jazz boordevol karakter, met een moderne twist. Geïnspireerd door de legendarische Django Reinhardt en andere grote musici, neemt Parisien je mee in een complete en unieke Gypsy Jazz experience met melodische thema’s en pakkende ritmes. Het repertoire bestaat uit Gypsy Swing klassiekers met eigen interpretaties en moderne composities uit diverse muziekgenres zoals Latin, Bossa Nova, Bebop en Rumba. Het trio heeft een bijzonder dynamisch samenspel en staat bekend om zijn professionele en solide optredens. Ze spelen rechtstreeks uit het hart en vertellen het verhaal. Dat hoor je en dat voel je.

Parisien is opgericht in 2001 en wordt geleid door gitaarvirtuoos Don Vink. Zijn (snelle) solo’s worden met veel finesse en gevoeligheid gebracht. Ritmegitarist Pascal Theune zorgt met zijn eindeloze uithoudingsvermogen voor een strak en authentiek Gypsy-ritme. De karakteristieke swing wordt gecreëerd door de scherp getimede en vloeiende baslijnen van bassist Govert Veltkamp. Parisien heeft concerten gegeven op (internationale) jazzfestivals zoals het bekende Django Reinhardt Festival (FR), Amsterdam Uitmarkt, Django Festival Hildesheim (DE) en het beroemde North Sea Jazzfestival.

Andere suggesties…

Titel

Ga naar de bovenkant