ZA 7 september 2019, 20:15 uur, “Marla & David Celia”

 15,00

Niet beschikbaar

De ontmoeting van de Canada opererende singer -songwriter David Celia met  Marla Winkler, op een festival in Duitsland resulteerde niet alleen in een romantische relatie die de afstand tussen Heidelberg en Toronto overwon. Celia, een singersongwriter en multi-instrumentalist met Spaanse roots timmert al ruim twee decennia  aan de weg in de indierock-scène en vond  met vier solo-albums de weg naar de podia In Europa. Evenals Marla Winkler die na een periode als celliste in het musical- en het theatermilieu actief was een avontuurlijk nomadenbestaan. Na uitgebreide  gezamenlijke tournees  besloot het duo zich in Toronto te vestigen naar aanleiding van de opnamesessies die David in de Canadese stad in de zomer van 2016 opzette voor het solodebuut van Marla.

Niet beschikbaar

Beschrijving

Zondag 7 september 2019, 14:30 uur, Willem Hellbreker nodigt uit… “Marla & David Celia”

Prijs €15,-
In de voorverkoop/Met VTP korting: €12,50
Abonnementhouders: GRATIS
Aanvang: 20:15 uur

Bestel nu kaarten!

Marla & David Celia
De uit Toronto Canada afkomstige David Celia is een singer-songwriter, een fantastische gitarist en staat bekend om zijn gedreven live optredens. Zijn songs zitten vol van warm sentiment gemixt met humor.

Marla is een Duits Spaanse singer-songwriter die haar muziek inspireert op de vele reizen die ze maakte over de hele wereld. Haar akoestische gitaar muziek en teksten zitten vol met verloren liefdes.

David komt met grote regelmaat naar Europa en speelt sinds 2015 samen met Marla als duo in verschillende landen. Hun stijlen vermengen zich tot een bijna jaren 60 sound vol met melodische liedjes.

Titel

Ga naar de bovenkant