ZO 10 mei 2020, 14:30 uur, Lelystad Next Level presenteert “Dream on”

 7,50

Niet beschikbaar

Beste theaterbezoeker,
In het kader van de huidige omstandigheden rond de corona crisis heeft Theater Posa vanaf 14 maart jl. de deuren noodgedwongen moeten sluiten tot in ieder geval 1 juni. In goed overleg is de voorstelling gecanceld.
We hopen u, zodra het veilig is, weer massaal te kunnen verwelkomen in Posa!
Met vriendelijke groet,
Team Posa

Niet beschikbaar

Beschrijving

Zondag 10 mei 2020, 14:30 uur, Lelystad Next Level presenteert “Dream on”

Prijs: €7,50
In de voorverkoop/Met VTP korting: €5,-
Abonnementhouders: 5,-
Aanvang: 14:30 uur

Bestel nu kaarten!

Dream on
Op een poëtische manier wordt een visie neergezet door verschillende artiesten over Lelystad nu en in de toekomst. Verwacht muziek, rap, poëzie en samen zingen. De naam van de voorstelling “Dream on” geeft aan dat de ontwikkeling van Lelystad gebaseerd is op een droom (een mooie droom). De voorstelling wordt afgesloten met een samenzang van het nieuwe lied van Lelystad.

Met:
Enis Ras
De Dijkdichters
Juul Baars
De Ritmische dichter
Malou Kamstra
Particia Swart
Petra Overeem (Zingen in Lelystad)
Joshua Buijnink

Lelystad Next Level presenteert “Dream on”

Op een poëtische manier wordt een visie neergezet door verschillende artiesten over Lelystad nu en in de toekomst. Verwacht muziek, rap, poëzie en samen zingen. De naam van de voorstelling “Dream on” duidt aan dat de ontwikkeling van Lelystad gebaseerd is op een droom. De voorstelling wordt afgesloten met een samenzang van het nieuwe lied van Lelystad.

Enis Ras
Een Nederlands-Tunesische dichter/singer-songwriter, die in zijn prachtige liedjes vooral kiest voor het leggen van de vinger op maatschappelijke ongerechtigheid en ongelijkheid. Enis is een echte performer en weet mensen met zijn teksten te raken. Hij speelt in op de gevoelens en gedachten van zijn publiek op een zeer objectieve manier.

Joshua Buijnink
Pianospelen is zijn passie. Speelde hij klassiek in zijn jongste jaren, nu legt hij zich steeds meer toe op jazz geholpen door o.a. Willem Hellbreker en De Q-Buskers. Ook begeleidt hij zangers, koren en samenzang in verschillende kerken. Joshua vindt het heerlijk om mensen te zien genieten en ontspannen op muziek!

Malou Kamstra
Malou Kamstra is een beeldend kunstenaar en schrijft gedichten en liedjes. Malou koestert een grote liefde voor Lelystad, welke liefde ze met een knipoog naar voren brengt.

Patricia Swart
Swartematerie. Één muzikant, één loopstation en een half dozijn rietinstrumenten is wat Patricia Swart nodig heeft om originele klankkunsten te maken. Hierbij wordt improvisatie niet geschuwd evenals het opzoeken en overbruggen van grenzen tussen verschillende disciplines, instrumenten en stylen. Heldere sopraansax, warme klarinet, een ronkende baritonsax en nog veel meer!

De Dijkdichters
Dichterskring De Dijkdichters is opgericht door Gerard Beense, de eerste stadsdichter van Lelystad. Zij komen tweewekelijks bij elkaar in ‘Buurtcentrum De Brink’, Griend 33-07, de 1ste en de 3de maandagavond van de maand, aanvang: 19.30 uur. De Dijkdichters respecteren iedere dichter en zijn/haar werk en vanuit die gedachte bespreken zij elkaars gedichten in een kritische, maar ontspannen sfeer. Zo leren zij van elkaar, maar blijft de dichter eindverantwoordelijke voor zijn eigen werk.

Petra Overeem
Ik ben Petra Overeem (1971) en zingen is al heel lang mijn passie. Als zeventienjarige volgde ik een cursus ‘Lichte Muziek’ om ook directietechnieken onder de knie te krijgen. Deze technieken heb ik onder meer gebruikt tijdens mijn enthousiaste leiding van kinderkoor ‘Little Lights’ te Deventer en een plaatselijk kerkkoor.

Nadat ik het directiestokje aan de wilgen hing, zong ik jarenlang bij verschillende koren waaronder Kol-Le-Aviv (Deventer), Emmeloords Vocaal Ensemble, Cantorij Emmeloord en The Voice Company (Lelystad).
In 1995/96 heb ik een groot deel van de opleiding ‘muziek in het basisonderwijs’ gevolgd. Daarnaast heb ik verschillende zangworkshops gedaan. Ook heb ik zangles gehad.

In februari 2017 heb ik het koor KOORaZON opgezet. Een koor waarbij veel en ontspannen zingen voorop staan. Ook is er veel ruimte om vrij (improviserend) te zingen. Vanaf februari 2017 tot en met juni 2018 heb ik leiding gegeven aan KOORaZON. Omdat KOORaZON zo inspirerend was en smaakte naar meer, heb ik in de loop van de tijd meerdere koren en zangactiviteiten opgezet. Elk van deze ‘koren’ heeft een eigen specialiteit. Daarnaast staat zangplezier in alle gevallen hoog in het vaandel.

Om nog meer te zingen en nog meer mogelijkheden te vinden om anderen de vreugde van het zingen te laten beleven, ben ik in september 2018 gestart met de Opleiding tot Stembevrijder.

Titel

Ga naar de bovenkant