ZO 12 februari 2023, 16:00 uur, Willem Hellebrekers nodigt uit…”Henk Kraaijeveld”

 15,00

Niet beschikbaar

Bekroond jazzvocalist en songwriter Henk Kraaijeveld ontwapent zijn publiek met zijn warme stem en charmante podiumpersoonlijkheid. De zanger brengt meeslepende muziek samen met poëtische teksten en verrassende improvisaties. In zijn avontuurlijke liedjes worden speelse en lichtvoetige muziek afgewisseld met intense grooves en harmonieën.

Niet beschikbaar

Beschrijving

Zondag 12 februari 2023, 16:00 uur, Willem Hellebrekers nodigt uit…”Henk Kraaijeveld”

Prijs: €15,-
In de voorverkoop: €12,50
Abonnementhouders: GRATIS
Aanvang: 16:00 uur

Bestel nu kaarten!

Henk Kraaijeveld

Bekroond jazzvocalist en songwriter Henk Kraaijeveld ontwapent zijn publiek met zijn warme stem en charmante podiumpersoonlijkheid. De zanger brengt meeslepende muziek samen met poëtische teksten en verrassende improvisaties. In zijn avontuurlijke liedjes worden speelse en lichtvoetige muziek afgewisseld met intense grooves en harmonieën. Voor Henk is het verhalende karakter van muziek essentieel: ‘vanwege de kracht om mensen te verbinden met zichzelf en de wereld om hen heen’.

Naast jazzpodia in Nederland, speelde Henk in onder andere China, Malaysia and South-Korea. Recent nam Henk met zijn band zijn tweede album “Patches of sky” op, dat op 31 maart verschijnt op het ZenneZ label.

www.henkkraaijeveld.com

Titel

Ga naar de bovenkant