ZO 17 februari 2019, 14:30 uur, Jeroen de Groot met ‘Recital: De Franse Collectie’

 12,50

Niet beschikbaar

Als violist probeert Jeroen de Groot zich telkenmale te vernieuwen in de stukken die hij ten gehore brengt. Zo presenteert hij dit seizoen een nieuw programma getiteld: Recital de Franse Collectie. Hij richt zich hierin op componisten als Ravel, Saint Saens, Chausson en Franck.

Niet beschikbaar

Beschrijving

Zondag 17 februari 2019, Jeroen de Groot met “Recital: De Franse Collectie”

Prijs €12,50
In de voorverkoop €10,-
Aanvang: 14:30 uur

Bestel nu kaarten!

Jeroen de Groot met “Recital: De Franse Collectie”

Als violist probeert Jeroen de Groot zich telkenmale te vernieuwen in de stukken die hij ten gehore brengt. Zo presenteert hij dit seizoen een nieuw programma getiteld: Recital De Franse Collectie. Hij richt zich hierin op componisten als Ravel, Saint Saens, Chausson en Franck. Deze componisten werkten op het grensvlak van verschillende internationale stromingen. Voor de Groot beschrijven zij een overgangsfase van de Romantiek, via het impressionisme naar de stroming die uiteindelijk tot het Expressionisme in de muziek zou leiden.

Tegelijkertijd spant Jeroen de Groot zich op het eiland Lesbos in om vluchtelingenkinderen in kampen in samenwerking met plaatselijke muziekdocenten de basisbeginselen van muziekonderwijs bij de brengen. Het kinderen zelf laten spelen doet hen hun dagelijkse misère voor even vergeten.

Titel

Ga naar de bovenkant