ZO 17 maart 2024, 16:00 uur, Hellebrekers & “Gradalicious”

 17,50

Niet beschikbaar

Theater Posa en Willem Hellebrekers organiseren samen elke maand een zondagmiddag vol met jazz. In de intieme setting van Theater Posa tref je elke editie verschillende gastartiesten. Beleef het allemaal!

Niet beschikbaar

Beschrijving

Zondag 17 maart 2024, 16:00 uur, Hellebrekers & “Gradalicious”

Prijs: €17,50
In de voorverkoop: €15,-
Abonnementhouders: GRATIS
Aanvang: 16:00 uur

Bestel nu kaarten!

Gradalicious

Grada Jansen, Willem Hellebrekers, Elvis Sergo, Lucas Suringar en last but not least Dimitrios Kosmidis – namen die niet onbekend zijn bij het Posa publiek. Afgelopen jaar stonden ze in de schijnwerpers op diverse grote festivals met hun unieke muzikale concept: “Pop with a Dash of Jazz.”

Deze getalenteerde groep brengt de hits van vandaag tot leven met een vleugje funky jazz, latijnse klanken en zelfs rap elementen waardoor een verrassend en verfrissend geluid ontstaat. Toegankelijk voor jong en ouder publiek. Prachtig gearrangeerde nummers worden met verve ten gehore gebracht door deze muzikale virtuozen.

Dompel jezelf onder in de betoverende, vrolijke arrangementen. Laat je meevoeren door de gepassioneerde zang van Grada en ervaar de unieke fusion van pop, latin, funky jazz en zelfs rap die Gradalicious op het podium brengt. Een absolute aanrader om jouw zondagmiddag te transformeren tot een onvergetelijk muzikaal moment. Laat je verrassen en geniet van de harmonieuze klanken die deze muzikanten te bieden hebben. Het belooft een ervaring te worden die je niet snel zult vergeten.

 

Titel

Ga naar de bovenkant