Over Theater Posa

Een sfeervolle locatie voor een gezellig avondje uit! Theater Posa is de creatieve plek in Lelystad vol nieuwe kansen en aandacht voor elke artiest, professioneel, semiprofessioneel en amateurkunstenaars!

Op 26 januari 2013 opende het nieuwe vestzaktheater in Lelystad haar deuren, voor alle (klein)kunst liefhebbers van binnen en buiten de regio. Deze ontmoetingsplek is voor jong en oud, beginnend en gevorderd (podium)talent.

Creatieve plek vol nieuwe kansen

Wij willen een plek creëren waar de wensen en creatieve ideeën van artiesten en kunstenaars gerealiseerd kunnen worden. Theater Posa is een plek waar we beperkingen zien als nieuwe kansen en waar volop aandacht is voor elke artiest, professioneel, semiprofessioneel en amateurkunstenaars. We werken reeds met verschillende culturele instellingen samen in ons theater en hieruit zijn al mooie nieuwe samenwerkingsprojecten ontstaan.

Sfeervolle locatie

Met 84 vaste zitplaatsen (maximaal uit te breiden tot 150), een speeloppervlak van 7m bij 12m, alle theatrale middelen die je van een vestzaktheater mag verwachten, huiselijke foyer èn een warm welkom is Theater Posa een sfeervolle locatie voor een gezellig avondje uit. Onze locatie is vanwege de facilitaire mogelijkheden ook bij uitstek geschikt voor de zakelijke markt.

Rolstoelvriendelijk

Wij hebben een rolstolvriendelijk gebouw, laat dit wel bij uw bestelling weten via het veld ‘Bijzonderheden’ in het bestelproces zodat wij u beter van dienst kunnen zijn.

Adres & Openingstijden

Voor vragen kunt u contact opnemen met Kevin Potters via info@theaterposa.nl of 06-21258615

Openingstijden kassa:
Werkdagen: 09:00 – 16:00
Zaterdag: 09:00 – 14:00
En een half uur voor aanvang van een voorstelling.

Locatie theater
Theater Posa
Kempenaar 01-10
8242 BA Lelystad

Postadres:
Karveel 53-38
8242 XJ Lelystad

Ben je artiest, kunstenaar of geïnteresseerde en wil je contact opnemen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel Kevin Potters, 0320-415608, en kom zelf eens een kijkje nemen!

    Lees het privacybeleid van Theater Posa.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.