Sponsors van Theater Posa

Theater Posa is een particulier initiatief en ontvangt dus geen overheidssubsidie. Steunt u ons initiatief, wordt dan nu Sponsor van Theater Posa en help ons dit podium te behouden en uit te breiden voor Lelystad. We kunnen alle steun van zowel particulieren als bedrijven goed gebruiken!

Momenteel kan uw sponsoring ons helpen met het opnieuw bekleden van onze theaterstoelen. Onze theaterstoelen waren al 45 jaar oud toen Theater De Lievekamp in Oss ze wegdeed in verband met een modernisering. Deze zeer degelijke stoelen zitten niet alleen heel lekker maar zijn ook een stukje theater nostalgie. Helaas, na zoveel jaar, zijn ze inmiddels aardig versleten.

We zijn daarom begonnen met het opnieuw laten bekleden van de theaterstoelen in een gedurfde, bronzen kleur. Uw bijdrage helpt ons dus met het vernieuwen van onze theaterstoelen. U sponsort al een stoel vanaf voor €25,- per theaterseizoen. Uiteraard is elk bedrag van harte welkom en mag natuurlijk ook los staan van de sponsoring van een stoel.

Wilt u helpen? Neem dan contact met ons op.

Sponsor van Theater Posa worden?

    Lees het privacybeleid van Theater Posa.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.