Abonnementhouders

Voordelig naar voorstellingen van kwaliteit

Voordelen seizoensabonnement

Met het seizoensabonnement ontvangt u voor 1 of 2 personen een seizoenspas die geldig is voor al onze professionele voorstellingen. Dit betekent dat u gedurende het hele theaterseizoen voor een eenmalige zeer voordelige prijs ons theater kan bezoeken. Bij het aflopen van het seizoen zullen wij u opnieuw aanschrijven of u uw abonnement wilt verlengen.

Aanbieding t/m 23 september: Koopt u het abonnement nu online, aan de kassa bij Theater Posa of tijdens LelySTART krijgt u nog eens korting op de pas!

Persoonsgebonden?

De pas staat op uw naam, dat betekent dat alleen u gemachtigde bent om bestellingen te doen. Dat u vervolgens andere mensen gebruik laat maken van uw abonnement, vinden wij van Theater Posa alleen maar fijn zodat ook deze mensen ons Theater leren kennen.

Wij verzoeken u echter wel, dit te melden bij uw bestelling: Ik neem iemand anders mee of laat iemand anders komen op mijn pas. Dit zorgt ervoor dat wij ook inzicht krijgen en houden in het gebruik van uw abonnement.

Seizoenspas voor 1 persoon
Seizoenspas voor 2 personen

Voorstellingen reserveren

Met uw seizoensabonnement kunt u op twee manieren uw kaarten reserveren:

  • Telefonisch via 0320-415608, houd uw seizoenspasnummer bij de hand (deze vindt u aan de achterkant van uw abonnementspas.
  • Via deze website: klik de gewenste voorstelling aan en bestel uw kaarten.
    • LET OP: vul de code die u in uw welkomstbrief heeft ontvangen in bij de kortingsbon code, gevolgd door uw unieke seizoenspasnummer bij de factuurgegevens tijdens het bestelproces. U ziet onderaan uw bestelling het bedrag aangepast worden.
    • TIP: Maak tijdens uw bestelling een account aan, zodat de volgende keer uw adresgegevens al zijn gevuld.

Nieuwsbrief

Wij willen u zo goed mogelijk op de hoogte houden van komende voorstellingen en nieuw toegevoegde artiesten, dit doen wij middels een digitale nieuwsbrief. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.

Voorstellingen voor abonnementhouders

Meer voorstellingen voor abonnementhouders