Abonnementhouders

Voordelig naar voorstellingen van kwaliteit

Voordelen seizoensabonnement

Met het seizoensabonnement ontvangt u voor 1, 2, 3 of 4 personen een seizoenspas die geldig is voor al onze professionele voorstellingen. Abonnementen voor meer dan vier personen zijn óók mogelijk in overleg! Een abonnement betekent dat u gedurende het hele theaterseizoen (van medio september tot medio juli) voor een eenmalige zeer voordelige prijs ons theater kan bezoeken. Alle professionele voorstellingen zijn bij aankoop van een abonnement gratis te bezoeken. Er worden gedurende het seizoen nog regelmatig voorstellingen toegevoegd die ook onder het abonnement komen te vallen. Daarnaast heb je als abonnementhouder ook recht op 20% korting voor vele andere semiprofessionele voorstellingen, try-outs en amateurvoorstellingen. Bij het aflopen van het seizoen zullen wij u opnieuw aanschrijven of u uw abonnement wilt verlengen.

Wilt u een seizoensabonnement voor 3, 4 of meer personen bestellen, neem dan even contact met ons op via info@theaterposa.nl of 06-21258615.

Aanbieding t/m zondag 17 september: Koopt u het abonnement nu online of aan de kassa bij Theater Posa of tijdens LelySMART (9 & 10 september) krijgt u nog eens korting op de pas!

Niet persoonsgebonden!

De pas staat op uw naam, dat betekent dat alleen u gemachtigde bent om bestellingen te doen. Dat u vervolgens andere mensen gebruik laat maken van uw abonnement, vinden wij van Theater Posa alleen maar fijn! Zo leren anderen mensen ook ons Theater  kennen.

Wij verzoeken u echter wel, dit te melden bij uw bestelling: Ik neem iemand anders mee of laat iemand anders komen op mijn pas. Dit zorgt ervoor dat wij ook inzicht krijgen en houden in het gebruik van uw abonnement.

Voorstellingen reserveren

Met uw seizoensabonnement kunt u op verschillende manieren uw kaarten reserveren:

  • Telefonisch via 06-21258615, houd uw seizoenspasnummer bij de hand (deze vindt u op de achterkant van uw abonnementspas).
  • Via e-mail kan dit natuurlijk ook. Stuur een mailtje naar info@theaterposa.nl en vermeld daarbij uw abonnementsnummer (achterkant abonnementspas).
  • Via deze website: klik de gewenste voorstelling aan en bestel uw kaarten.
    • LET OP: vul de code die u van ons heeft ontvangen in bij de kortingsbon code, gevolgd door uw unieke seizoenspasnummer bij de factuurgegevens tijdens het bestelproces. U ziet onderaan uw bestelling het bedrag aangepast worden.
    • TIP: Maak tijdens uw bestelling een account aan, zodat de volgende keer uw adresgegevens al zijn gevuld.

Nieuwsbrief

Wij willen u zo goed mogelijk op de hoogte houden van komende voorstellingen en nieuw toegevoegde artiesten, dit doen wij middels een digitale nieuwsbrief. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.