Seizoenspas 2 personen 2019-2020

 170,00

Seizoensabonnement voor het theaterseizoen 2019-2020 voor alle professionele voorstellingen, het aanbod vind u altijd op de abonnementshouders pagina.

Categorie:

Beschrijving

Neem nu voor 2 personen een seizoensabonnement voor het theaterseizoen 2019-2020 voor alle professionele voorstellingen, het aanbod vind u altijd op de abonnementshouders pagina. U kunt het hele jaar het abonnement kopen, let wel op; het is geldig voor dit theaterseizoen.

Prijs: € 195,-
Aanbiedingsprijs: € 170,-

Aanbieding t/m 23 september 2019
Koopt u het abonnement nu online, aan de kassa bij Theater Posa of tijdens LelySTART op 14 en 15 september bij de Theater Posa kraam krijgt u nog eens extra korting op de pas! U betaald dan slechts € 170,-!

Voordelen seizoensabonnement

Met het seizoensabonnement ontvangt u voor 1 of 2 personen een seizoenspas die geldig is voor al onze professionele voorstellingen. Dit betekend dat u gedurende het hele theaterseizoen voor een eenmalige zeer voordelige prijs ons theater kan bezoeken. Daarnaast krijgt u 25% korting op onze semiprofessionele voorstellingen en andere bijzondere voorstellingen die niet onder het abonnement vallen. Bij het aflopen van het seizoen zullen wij u opnieuw aanschrijven of u uw abonnement wilt verlengen.

Persoonsgebonden?

De pas staat op uw naam, dat betekent dat alleen u gemachtigde bent om bestellingen te doen. Dat u vervolgens andere mensen gebruik laat maken van uw abonnement, vinden wij van Theater Posa alleen maar fijn zodat ook deze mensen ons Theater leren kennen.

Wij verzoeken u echter wel, dit te melden bij uw bestelling: Ik neem iemand anders mee of laat iemand anders komen op mijn pas. Dit zorgt ervoor dat wij ook inzicht krijgen en houden in het gebruik van uw abonnement.

Nieuwsbrief

Wij willen u zo goed mogelijk op de hoogte houden van komende voorstellingen en nieuw toegevoegde artiesten, dit doen wij middels een digitale nieuwsbrief.