ZA 15 oktober 2022, 20:15 uur, Riza Tisserand – “Adembenemend”

 15,00

Niet beschikbaar

Waarom vallen we nooit meteen voor de goede partner, maar moeten we eerst een paar keer hard op ons bek gaan om het verschil te zien tussen lust en liefde? In de voorstelling “Adembenemend” laat Riza je lachen en nadenken over relaties, daten, vrouwen, mannen en de continue cirkel van liefde en afwijzing waar de halve wereld zich in bevindt.

 

Foto: Hélène Wiesenhaan

Niet beschikbaar

Beschrijving

Zaterdag 15 oktober 2022, 20:15 uur, Riza Tisserand – “Adembenemend”

Prijs: €15,-
In de voorverkoop: €12,50
Abonnementhouders: GRATIS
Aanvang: 20:15 uur

Bestel nu kaarten!

ADEMBENEMEND

Een leven lang zoeken naar de partner waar je oud mee wil worden, maar wie zijn al die anderen op je pad? Maakt die telefoon daten echt makkelijker, of maakt het van ons allemaal een wegwerpproduct?

En waarom vallen we nooit meteen voor de goede partner, maar moeten we eerst een paar keer hard op ons bek gaan om het verschil te zien tussen lust en liefde? In de voorstelling ‘Adembenemend’ laat Riza je lachen en nadenken over relaties, daten, vrouwen, mannen en de continue cirkel van liefde en afwijzing waar de halve wereld zich in bevindt.

Biografie Riza Tisserand:

Riza Tisserand is cabaretier, schrijver en radiomaker. Als cabaretier werkte hij mee aan televisieprogramma’s als Padoem Patsss, Raymanns Suikerfeest en Comedy Explosion.

En als schrijver schreef hij o.a. voor Javier Guzman, Guido Weijers en Soundos el Ahmadi. In 2018/2019 toerde hij door Nederland met zijn eerste soloprogramma ‘Bekeerling’ dat lovend werd ontvangen door pers en publiek. Als Radio Deejay werkte Riza o.a. voor FunX, Radio 1, en tegenwoordig voor Radio 2 Soul & Jazz.

Over Riza’s debuut schreef de pers:

‘‘Met ogenschijnlijk gemak neemt hij de zaal mee in zijn onwaarschijnlijke leven. Zijn inspirerende verhaal zet aan tot denken.’ Theaterkrant

‘‘Scherp, hard, flitsend, direct en zwart’ ‘Als hij wil wordt er gelachen of gehuiverd.’ Dagblad van het Noorden

Riza Tisserand in “Padoem Patsss”

Titel

Ga naar de bovenkant