DO 26 mei 2022, 16:00 uur, “Mozart dag” concert

 5,00

Niet beschikbaar

Het Apollo Ensemble organiseert een workshop dag, genaamd de “Mozart dag”, voor musici in Theater Posa. Aan het einde van de workshop dag spelen de deelnemende orkestleden de 40e symfonie van Mozart samen met de leden van het Apollo Ensemble voor publiek!

Niet beschikbaar

Beschrijving

Donderdag 26 mei 2022, 16:00 uur, “Mozart dag” concert

Prijs: €5,-
Aanvang: 16:00 uur

“Mozart dag” concert

Mozarts 40e symfonie is een van zijn bekendste werken. Iedereen heeft het – bewust of onbewust – wel eens gehoord; je kent het van ringtone, films en het heeft zelfs in de Nederlandse top 40 gestaan. Het stuk behoort tot de topstukken van de klassieke muziek en het is niet voor niets dat mensen deze muziek nog steeds waarderen en graag spelen.

De afgelopen paar jaar waren er voor musici minder mogelijkheden om samen te repeteren. Veel amateur orkesten hebben te maken met ledenterugloop. Het Apollo Ensemble organiseert daarom een workshop dag, genaamd de “Mozart dag”, voor musici in Theater Posa. Aan het einde van de workshop dag spelen de deelnemende orkestleden de 40e symfonie van Mozart samen met de leden van het Apollo Ensemble voor publiek!

Bij grote opkomst volgt een tweede concert om 17:00 uur.

Titel

Ga naar de bovenkant