DO 26 oktober 2023, 20:15 uur, Vanesa Harbek (Argentinië)

 17,50

Niet beschikbaar

Blues Queen Vanesa Harbek is een uit Argentinië afkomstige zangeres, gitariste en trompettiste. Vanesa Harbek is in Nederland nog niet zo bekend maar als het aan haar ligt komt daar snel verandering in. Ze brengt een unieke mix van Blues, soul, rhythm and blues, swing, tango, jazz, rock and roll en latin. Ze heeft een veelzijdige en krachtige stem en beweegt zich comfortabel in verschillende muziek- stijlen. Ze is een natuurtalent op de gitaar. Haar voortreffelijke techniek en solide geluid vormen een perfecte combinatie voor haar virtuositeit en kwaliteit als performer.

Niet beschikbaar

Beschrijving

Donderdag 26 oktober 2023, 20:15 uur, Vanesa Harbek (Argentinië)

Prijs: €17,50
In de voorverkoop: €15,-
Abonnementhouders: GRATIS
Aanvang: 20:15 uur

Bestel nu kaarten!

Vanesa Harbek (Argentinië)

Blues Queen Vanesa Harbek is een uit Argentinië afkomstige zangeres, gitariste en trompettiste. Vanesa Harbek is in Nederland nog niet zo bekend maar als het aan haar ligt komt daar snel verandering in.

Ze brengt een unieke mix van Blues, soul, rhythm and blues, swing, tango, jazz, rock and roll en latin. Ze heeft een veelzijdige en krachtige stem en beweegt zich comfortabel in verschillende muziekstijlen. Ze is een natuurtalent op de gitaar. Haar voortreffelijke techniek en solide geluid vormen een perfecte combinatie voor haar virtuositeit en kwaliteit als performer. Ze toerde door Argentinië en andere landen, waaronder internationale jazz-, blues- en tango- festivals in Mexico, Ecuador, Duitsland, Polen, Italië, Spanje, Zwitserland, Slowakije, Ibiza, Paraguay, Colombia, Brazilië en Chili. Ook gaf ze ontelbare Guitar Clinics in Argentinië, Chili, Mexico, Ecuador en Polen.

Vanesa verbindt rockin’Blues met de muziek van haar thuisland: Latinmusic uit Argentinië. De resultaten zijn spannend en verrassend. Een warm en rijk feest van geluid en ritme, aangeboden door de in Argentinië geboren, in Berlijn gevestigde Queen of Latin Blues. Haar uitstekende gitaarspel, haar onmiskenbare stem, haar Spaanse en Engelse teksten die rechtstreeks naar de muziek gaan hart maken Vanesa Harbek tot een onmisbare kunstenaar.

Vanesa Harbek neemt de luisteraars mee op een muzikale reis door haar leven en haar ziel, en ze drukt zich niet alleen muzikaal, maar ook visueel uit bij elke albumtitel staat een schilderij, geschilderd door de Zuid-Amerikaan kunstenaar zelf, wier werken ook te zien zijn in een galerie in Berlijn.

In de rij gaan staan​​:
Vanesa Harbek:   zang, gitaar en trompet
Martin Engelien: bas
Thomas Lieven:   drums

Meer info: www.vanesaharbek.com.ar/

Titel

Ga naar de bovenkant