DO 5 mei 2022, 20:15 uur, Rachel Croft & Kentucky Snake Oil * incl. whiskey proeverij *

 20,00

Niet beschikbaar

Deze avond staan er maar liefst twee bands in Posa! Singer-songwriter Rachel Croft trapt om 20.15 uur het concert af. Zij wordt gezien als één van de nieuwe talenten uit Engeland. Ze combineert rijke, complexe vocalen met uitstekend gitaar spel.

Na de pauze neemt Kentucky Snake Oil het stokje van haar over. Deze band staat garant voor swingende fiddle, spetterende banjo, meerstemmige zang en een ritme waarbij je niet kunt blijven stilzitten.

Niet beschikbaar

Beschrijving

Donderdag 5 mei 2022, 20:15 uur, Rachel Croft & Kentucky Snake Oil * incl. whiskey proeverij *

Prijs: €20,-
In de voorverkoop/Met VTP korting: €17,50
Abonnementhouders: GRATIS
Aanvang: 20:15 uur

Bestel nu kaarten!

Rachel Croft & Kentucky Snake Oil

– Keltisch, American Roots, Bluegrass, Country – 

Deze avond staan er maar liefst twee bands in Posa! Rachel Croft trapt om 20.15 uur het concert af. Deze singer-songwriter wordt gezien als één van de nieuwe talenten uit Engeland. Ze combineert rijke, complexe vocalen met uitstekend gitaar spel. Haar liedjes zijn vaak geïnspireerd door Keltische melodieën en de doordachte teksten van Joni Mitchell, Sandy Denny en Matt Corby, die vertellen over haar ervaringen in deze historische stad York.

Na de pauze neemt Kentucky Snake Oil het stokje van haar over. Deze band staat garant voor swingende fiddle, spetterende banjo, meerstemmige zang en een ritme waarbij je niet kunt blijven stilzitten. Kentucky Snake Oil brengt een energieke mix van Bluegrass, Country en Amerikaanse folkmuziek. De band speelt een gevarieerd repertoire met onder andere nummers die onder meer bekend zijn van Johnny Cash, Bruce Springsteen en Mumford & Sons.

Andere suggesties…

Titel

Ga naar de bovenkant