VR 12 oktober 2018, 21:00 uur, Noah Guthrie (USA) in Lelystad

 17,50

Niet beschikbaar

Beste theaterbezoekers,

Helaas hebben we te horen gekregen dat de voorstelling van Noah Guthrie op vrijdag 12 oktober niet door kan gaan wegens zijn werkzaamheden in de VS. Hij is daar dusdanig aan het doorbreken dat zijn Europese tour wordt uitgesteld. Zodra de datum bekend is melden we dat meteen!

Voor degenen die al kaartjes bij ons hebben gekocht: neem contact met ons op voor de vergoeding van de gekochte kaartjes. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
Theater Posa.

 

Noah Guthrie

De Amerikaanse singer-songwriter Noah Guthrie is een multitalent: hij speelt verschillende instrumenten, heeft een heerlijke soulstem en kan ook nog acteren. Misschien ken je hem als Roderick uit de muzikale tv-serie Glee, maar Guthrie scoort ook wereldwijd met YouTube-clips waarin hij bekende nummers covert. In oktober staat hij in Theater Posa!

Niet beschikbaar

Beschrijving

Vrijdag 12 oktober 2018, 21:00 uur, Noah Guthrie (USA) in Lelystad! Deze voorstelling is een samenwerking tussen de underground en Theater Posa en vindt plaats in Theater Posa. Voor dit concert zijn uitsluitend zitplaatsen beschikbaar. Let ook op andere aanvangstijd: 20:30 uur zaal open, aanvang 21:00 uur.

Prijs €17,50

In de voorverkoop €15,00

Aanvang: 21:00 uur (20:30 uur zaal open)

Bestel nu kaarten!

Noah Guthrie (USA) in Lelystad

De Amerikaanse singer-songwriter Noah Guthrie is een multitalent: hij speelt verschillende instrumenten, heeft een heerlijke soulstem en kan ook nog acteren. Misschien ken je hem als Roderick uit de muzikale tv-serie Glee, maar Guthrie scoort ook wereldwijd met YouTube-clips waarin hij bekende nummers covert. Zijn versie van LMFAO’s Sexy And I Know It (25 miljoen views) is een goed voorbeeld van Guthrie’s kwaliteiten: met zijn bluesy stem tilt hij het nummer naar een compleet ander niveau.

De muziek van Noah Guthrie is vaak vergeleken met americana artiesten als Ray Lamontagne en Jason Isbell, maar zal ook zeker fans van Bruce Springsteen of Ryan Adams aanspreken. Guthrie opende al concerten van wereldacts als Ed Sheeran en Selena Gomez, maar zelf is zijn faam ook flink groeiende. Op Spotify luisteren ruim 600.000 luisteraars per maand; Guthrie heeft bijna 500.000 volgers op YouTube (en 80 miljoes views!) en 440.000 volgers op Facebook.

Underground

Dit concert vindt plaats in samenwerking met de Underground en vindt plaats in Theater Posa. De Underground is het poppodium van Lelystad en met een capaciteit van 400 bezoekers het grootste poppodium van de provincie Flevoland. Door de brede programmering van concerten, dance- en dansavonden bekleedt Underground een unieke positie in het Lelystadse culturele en uitgaanscircuit.

Titel

Ga naar de bovenkant