VR 26 januari 2018, 20:15 uur, Jubileumvoorstelling met “Jodymoon & JaZZapp”

 30,00 70,00

Omdat we dit jubileum feestelijk willen vieren, hebben wij het hele weekend een speciaal programma. Wij organiseren driemaal een extra lange (bijna dubbele) voorstelling met meerdere artiesten. We hebben de artiesten de vrijheid gegeven om deze avonden/middag geheel zelf in te vullen.

Artikelnummer: jublieum-26januari Categorieën: , , Tag:

Beschrijving

Vrijdag 26 januari 2018, Jubileumvoorstelling met “Jodymoon & JaZZapp”

Prijzen:

1 dag naar keuze:  €30

2 dagen naar keuze: €50 (geef in het opmerkingen veld bij bestellen uw 2de dagkeuze aan)

3 dagen:  €70

Het jubileum weekend valt niet onder het seizoensabonnement maar u krijgt als abonnementhouder of Vrienden van Theater Posa 20% korting!

Aanvang: 20:15 uur

Bestel nu kaarten!

Theater Posa 5 jaar

Omdat we dit jubileum feestelijk willen vieren, hebben wij het hele weekend een speciaal programma. Wij organiseren driemaal een extra lange (bijna dubbele) voorstelling met meerdere artiesten. We hebben de artiesten de vrijheid gegeven om deze avonden/middag geheel zelf in te vullen. Wij verwachten zelf dat dit een heel bijzonder weekend gaat worden, iets wat u zeker niet mag missen. Wilt u bij deze speciale voorstellingen aanwezig zijn, dan kan dat voor € 30,- per voorstelling. Wilt u alle voorstellingen bezoeken betaalt u slechts € 70,-. Deze voorstellingen vallen niet onder het abonnement maar wij geven u wel 20% korting.

Jodymoon “ALL IS WAITING”

Zangeres-pianiste Digna Janssen en multi-instrumentalist Johan Smeets zijn een singer-songwriter duo plus: ze leven en werken samen. Het tweetal schrijft songs die je stuk voor stuk bijblijven. Een sound waarin folk en blues het uitgangspunt zijn, maar niet het uiteindelijke doel. Dat is wat Jodymoon uniek maakt. Digna en Johan weten een mooi evenwicht weten te vinden tussen diepe emotie en een levendige en energieke performance. Zowel live als op de plaat zorgen strijkers voor een spannende combinatie tussen singer/songwriter, folk, pop, klassiek en roots.

De band trad op in onder meer Spanje, Canada, Engeland en Italië en speelde als voorprogramma van onder andere Joan Armatrading, Damien Jurado en Tom McRae. Het album ‘The Life you never planned on’ werd ook in Duitsland uitgebracht en leverde Jodymoon een uitgebreide tour op. In 2015 verscheen het vijfde album ‘All Is Waiting’ waarvan de singles ‘The Long Way Round’ en ‘Hitchhike Overdrive’ veelvuldig te horen waren op o.a. NPO Radio 1 & 2. Dit jaar staan er weer nieuwe optredens door het hele land op de agenda.

  • Digna Janssen: zang, piano
  • Johan Smeets: gitaar, dobro, percussie, zang
  • Marie-José Didderen: cello

… een band die op alle denkbare plekken een ereplaats verdient. OOR

…om uiteindelijk onder je huid te kruipen en daar niet meer weg te gaan. VPRO 3 VOOR 12

hun popgeoriënteerde rootsmuziek bereikt een onbetwist hoogtepunt. JAZZISM****


JaZZapp

JaZZapp wordt gevormd door 5 enthousiaste muzikanten uit Flevoland en Friesland die vanuit hun verschillende achtergrond via het Seabottom Jazz Festival in Lelystad, elkaar hebben gevonden. Ze ontdekten dat ze in muzikaal opzicht goed bij elkaar pasten. Zo ontstond er een band die jazz en improvisatie wilde combineren met eigentijdse muziek. Deze “crossover” benadering  en het toepassen van jazzy elementen in pop en blues betekende voor hen een hele eigen applicatie van jazz en staat borg voor de veelzijdigheid.  De naam JaZZapp staat voor deze benadering van jazz.

JaZZapp bestaat uit:

  • Marieke van Hove: Zang
  • Sjoerd van Dijken: Rhodes Piano
  • Fons van Hove: Gitaar en Altsax
  • Gerard Dijkstra: Bas
  • Gerard Boontjes: Drums

Door wisselende inzet van instrumenten als rhodes piano in combinatie met sax en gitaar, gesteund door swingende drumpartijen ontstaat een energieke sound, maar kunnen ook warme sfeervolle ballads  “klein“ worden gebracht.

Extra informatie

Dagkaarten

1 dag naar keuze, 2 dagen naar keuze, 3 dagen

Titel

Ga naar de bovenkant