* VERPLAATST! * VR 26 januari 2024, 20:15 uur, Raoel Fatehmahomed – “RODE DRAAD” (try-out)

Niet beschikbaar

LET OP: Dit optreden is verplaatst naar zaterdag 17 februari 2024.

Het gaat goed met Raoel. Hij staat nu 9 jaar op het podium, was te zien op televisie en in een succesvolle bioscoopfilm. Hij heeft zijn eigen voorstelling ‘Sterker dan 1’ al meer dan 30 keer mogen spelen door het hele land en bouwde een fanbase op. Dat klinkt goed toch? Maar wie bepaalt nou eigenlijk dat het goed gaat? Zou dat in een vergelijkbare situatie ook voor jou gelden?

Beschrijving

VERPLAATST!
Vrijdag 26 januari 2024, 20:15 uur, Raoel Fatehmahomed – “RODE DRAAD” (try-out)

Prijs: €15,-
In de voorverkoop: €12,50
Abonnementhouders: GRATIS
Aanvang: 20:15 uur

Bestel nu kaarten!

RODE DRAAD

Het gaat goed met Raoel. Hij staat nu 9 jaar op het podium, was te zien op televisie en in een succesvolle bioscoopfilm.
Dat klinkt goed toch?

Maar wie bepaalt nou eigenlijk dat het goed gaat? Zou dat in een vergelijkbare situatie ook voor jou gelden? In zijn tweede voorstelling vertelt Raoel Fatehmahomed over de rode draad in zijn leven en houdt hij tegelijkertijd zijn publiek een spiegel voor.

Vier het leven en vergeet vooral ook niet om te lachen. Twee zaken waarbij Raoel je vanavond zeker zal helpen!

”Raoel Fatehmahomed komt met lekker veel energie het podium op, maakt makkelijk contact met het publiek en heeft de stemming er snel inzitten door te starten met scherpe grappen en zang. Het is prettig om naar Raoel te kijken, met veel gemak, flair, charme en zelfverzekerdheid staat hij op het podium, en weet een grap goed te brengen”
Juryrapport International Comedy Festival Rotterdam

Andere suggesties…

Titel

Ga naar de bovenkant