ZA 18 februari 2023, 20:15 uur, Jasmijn Atsma – ‘Opgeruimd!’

 17,50

Niet beschikbaar

J/A Producties presenteert in samenwerking met Karin Bloemen: ‘Opgeruimd!’

Als veelbelovend talent uit de stal van Karin Bloemen staat Jasmijn met haar eerste solo-theatershow ‘Opgeruimd!’ in diverse theaters in het land. Samen met Karin Bloemen is er hard gewerkt om deze show vorm te geven. Karin regisseert de voorstelling en is nauw betrokken als mentor. De show bevat gevoelige maar ook opzwepende nummers, afgewisseld met persoonlijke verhalen. Een voorstelling die je raakt en betoverd.

Niet beschikbaar

Beschrijving

Zaterdag 18 februari 2023, 20:15 uur, Jasmijn Atsma – ‘Opgeruimd!’

Prijs: €17,50
In de voorverkoop: €15,-
Abonnementhouders: GRATIS
Aanvang: 20:15 uur

Bestel nu kaarten!

‘Opgeruimd!’

We hebben allemaal wel eens een moment dat we door de bomen het bos niet meer zien.

Tijd om op te ruimen!

Jasmijn neemt ons mee in haar zoektocht de balans te vinden tussen persoonlijke en geestelijke ruimte… Laat je het verleden de toekomst bepalen? Ze waant zich door haar rommelige maar heftige verleden. Hoe was het om eenzaam volwassen te worden in een wereld vol met onrecht… Maar vooral hoe kom je er weer bovenop?

‘Een wijze filosoof zei altijd: Een opgeruimd huis geeft een opgeruimd hoofd’

Met mooie nummers, persoonlijke anekdotes en natuurlijk een flinke dosis humor.
Laat je meevoeren op deze reis. Een voorstelling die je raakt en betovert.

Jasmijn Atsma

Jasmijn Atsma is een zangeres en theaterperformer met vele talenten. Eén van die talenten is zingen, waar ze al van jongs af aan mee bezig is. Na afronding van haar theateropleiding volgde ze masterclasses bij Toneelgroep Amsterdam en bij diverse mensen in de theater- en toneelwereld die hun sporen al reeds verdiend hebben. 

 Ze speelde mee in operettes en musicals, zoals bijvoorbeeld Sweeney Todd. Hierin vertolkte ze de rol van Johanna Barker.

 Ze heeft in 2015 deelgenomen aan het programma K3 zoekt K3. Daarnaast heeft ze meegewerkt aan diverse televisie-projecten en was ze onder andere werkzaam als achtergrondzangeres van het Dutch Event Choir.

Ze heeft naast zingen, ook haar liefde voor dansen en acteren niet verbogen gehouden. Omdat ze zoveel passie heeft voor theater, richtte ze in 2017 JAE op. Hiermee is ze begonnen met het geven van theaterworkshops en toerde ze door het land om verschillende optredens te verzorgen.

In 2020 is The Vocal Room ontstaan. In een professionele zangstudio is ze werkzaam als vocalcoach en maakt gebruik van diverse zangmethodieken om het beste bij haar leerlingen naar boven te halen.

Als veelbelovend talent uit de stal van Karin Bloemen staat Jasmijn met haar eerste solo-theatershow Opgeruimd! in diverse theaters in het land. Samen met Karin Bloemen is er hard gewerkt om deze show vorm te geven. Karin regisseert de voorstelling en is nauw betrokken als mentor. De show bevat gevoelige maar ook opzwepende nummers, afgewisseld met persoonlijke verhalen. Een voorstelling die je raakt en betoverd.

Titel

Ga naar de bovenkant