ZA 2 februari 2019, 20:15 uur, The Pact featuring: Gianni Vancini

 12,50

Niet beschikbaar

The Pact geeft een concert in Theater Posa met de Italiaanse saxofonist Gianni Vancini. Gianni werkt met artiesten als Zucherro, Umberto Tozzi en speelde met Andrea Bocceli en Sting.

Prijs €12,50
In de voorverkoop/Met VTP korting: €10,-
Abonnmenthouders: GRATIS
Aanvang: 20:15 uur

Bestel nu kaarten!

Niet beschikbaar

Beschrijving

Zaterdag 2 februari 2019, The Pact featuring: Gianni Vancini

Prijs €12,50
In de voorverkoop/Met VTP korting: €10,-
Abonnmenthouders: GRATIS
Aanvang: 20:15 uur

Bestel nu kaarten!

 

The Pact featuring: Gianni Vancini

The Pact is een band die voornamelijk korte tours doet met Buitenlandse, vaak Amerikaanse Funkjazz en fusion artiesten. De band werkt met regelmaat in het buitenland en dit jaar verschijnt het Debuut album “Possibilities”. Een internationale line up van artiesten en musici, geven act the presence op dit eerste album van The Pact. Met Sietse Huisman op drums, Tico Pierhagen keys en Ronald Jonker op basgitaar, staat er een collectief met een indrukwekkende staat van dienst.

Alle musici werken en werkten met aansprekende nationale en internationale artiesten op diverse podia en media. Tico Pierhagen ontving bovendien in Colombia een nationale Culturele onderscheiding. Op zaterdagavond 2 februari speelt The Pact een concert in theater Posa met de Italiaanse saxofonist Gianni Vancini. Gianni werkt met artiesten als Zucherro, Umberto Tozzi en speelde met Andrea Bocceli en Sting.

Voor een uniek en buitengewoon concert van internationale klasse, verwachte we u graag op 2 februari in Theater Posa te Lelystad.

Titel

Ga naar de bovenkant