ZA 28 maart 2020, 20:15 uur, Theatergroep Droog! met “De Storm”

 12,50

Niet beschikbaar

Beste theaterbezoeker,

In het kader van de huidige omstandigheden rond de corona crisis heeft Theater Posa vanaf 14 maart jl. de deuren noodgedwongen moeten sluiten tot in ieder geval 1 juni. In goed overleg met Theatergroep Droog! is de voorstellingen reeks van maart/april verplaatst naar zaterdag 26 en zondag 27 september 2020. In deze twee dagen zullen er maar liefst vier voorstellingen plaatsvinden, te weten:

zaterdag 26 september 2020, 14:30 uur
zaterdag 26 september 2020, 20:15 uur
zondag 27 september 2020, 14:30 uur
zondag 27 september 2020, 20:15 uur

Heeft u al kaartjes gekocht dan zijn uw kaartjes uiteraard geldig op één van de nieuwe data.
Graag ontvangen wij, bij voorkeur in een e-mail aan info@theaterposa.nl, naar welke datum en tijd u de kaartjes wilt verplaatsen.

We hopen u dan weer massaal te kunnen verwelkomen in Posa!

Met vriendelijke groet,

Team Posa

Niet beschikbaar

Beschrijving

Deze voorstelling is verplaatst, de nieuwe data kunt u hier vinden.

Zaterdag 28 maart 2020, 20:15 uur, Theatergroep Droog! met “De Storm”

Prijs: €12,50
Met VTP korting: €10,-
Abonnementhouders: €10,-
Aanvang: 20:15 uur

Bestel nu kaarten!

Theatergroep Droog! met “De Storm”

Op het verlanglijstje van de regisseuse Ans Koopmans stond een stuk waar ze nog heel graag mee aan de slag zou willen gaan. Een klassieker, maar dan in een bewerkte vorm, om ook jongeren kennis te laten maken met het werk van Shakespeare.

Theatergroep Droog! presenteert een eigen bewerking van het toneelstuk ‘De Storm’ van William Shakespeare, gebaseerd op een bestaande bewerking van Liesbeth Colthof. De originele tekst van dit toneelstuk is ‘hertaald’ in een eigentijdse versie, geschikt voor jong en oud. Zo blijven de tijdloze verhalen van Shakespeare levend voor de volgende generatie. Het verhaal leent zich voor energiek, uitbundig en fysiek spel vol humor, vaart en dynamiek.

Een eiland vormt het hoofdtoneel en decor voor ‘De Storm’ en is tegelijkertijd metafoor voor de mogelijkheid om inzicht te krijgen in het eigen leven, voor de toneelfiguren, maar ook voor u als publiek. Alle basale thema’s van het leven komen voorbij: Leven, overleven, vriendschap, liefde, haat, macht, corruptie, verlangen, angst,(wan)hoop en vergeving.

Meer informatie over het verhaal en zijn betekenis kunt u lezen op onze website: www.theatergroepdroog.nl.

Het toneelstuk zal als familievoorstelling worden gepresenteerd en opgevoerd worden in ons vertrouwde Theater Posa.

De speeldata zijn: zaterdag 28 en zondag 29 maart, zaterdag 4 en zondag 5 april en tot slot vrijdag 10 en zaterdag 11 april.

Titel

Ga naar de bovenkant