ZA 28 mei 2022, 19:30 uur, SONGS OF LELYSTAD

 6,00

Niet beschikbaar

‘Songs of Lelystad’. Zo heet het vervolg op het succesvolle ‘The Voice of Lelystad’ dat vorig jaar werd gehouden in Theater Posa. Een grote talentenjacht waar u als bezoeker de finale van kan bijwonen!

Niet beschikbaar

Beschrijving

Zaterdag 28 mei 2022, 19:30 uur, SONGS OF LELYSTAD

Prijs: €6,- inclusief een drankje!
Aanvang: 19:30 uur

Bestel nu kaarten!

SONGS OF LELYSTAD

‘Songs of Lelystad’. Zo heet het vervolg op het succesvolle ‘The Voice of Lelystad’ dat vorig jaar werd gehouden in Theater Posa.
Deelnemers kunnen zich aanmelden voor deze liedjeswedstrijd, die op 28 mei plaatsvindt.

‘Je kunt meedoen met een zelfgemaakte tekst op de melodie van een bestaand nummer of op door jezelf gecomponeerde muziek. Het thema is vrij’, licht mede-organisator Juul Baars toe. ‘Iedereen die in Lelystad woont, weleens in Lelystad optreedt of Lelystad een warm hart toedraagt, kan meedoen’.

Inschrijven als deelnemer kan via het e-mailadres baars225@gmail.com (naam, persoonsgegevens en telefoonnummer). Dit moet voor 15 april gebeuren. Deelnemen kan in twee categorieën, namelijk kinderen en volwassenen.

Het lied dient voor 15 mei, op een breedbeeldvideo, te worden ingezonden naar hetzelfde mailadres (via WeTransfer). Een deskundige jury bepaalt welke liedjes er op de finaledag 28 mei om 19.30 uur, zullen strijden om de titel.
Deze finale kunt u als bezoeker komen aanschouwen!

Er worden prijzen beschikbaar gesteld. Verder zullen de winnaars hun lied ook via Radio Lelystad kunnen laten horen.

De organisatie is gerechtigd de ingezonden nummers via YouTube te publiceren.

Lees de voorwaarden op Songsoflelystad.jouwweb.nl.

Titel

Ga naar de bovenkant