ZA 3 oktober 2020, 20:15 uur, Bender met “Mooi begin”

 15,00

Niet beschikbaar

In verband met de nieuwe corona maatregelen hebben we besloten om deze voorstelling te annuleren in afwachting van de verdere ontwikkelingen. Er wordt zo spoedig mogelijk gezocht naar een nieuwe datum waarop u alsnog van Bender kunt gaan genieten!

Niet beschikbaar

Beschrijving

Zaterdag 3 oktober 2020, 20:15 uur, Bender met “Mooi begin”

Prijs € 15,00
In de voorverkoop/Met VTP korting: €12,50
Abonnementhouders: GRATIS
Aanvang: 20:15 uur

Bestel nu kaarten!

LET OP: Reserveren verplicht

Bender met “Mooi begin”

Bender staat zaterdag 3 oktober 2020 om 20:15 uur wederom in Theater Posa!

“Mooi begin” is een jubileumvoorstelling ter ere van het 10-jarig bestaan van Bender. Tien jaar waarin met succes langs podia en festivals is getoerd met eigen Nederlandstalige chansons.

In “Mooi begin” nemen de heren van Bender het publiek mee naar enkele muzikanten en tekstschrijvers die hen oorspronkelijk hebben geïnspireerd. Liedjes van onder meer Paolo Conte, Tom Waits, Herman van Veen, Jacques Brel en Victor Jara zijn op z’n Benderiaans en al dan niet hertaald te beluisteren.

Natuurlijk komt ook het eigen vertrouwde werk met enkele nieuwe songs ruimschoots aan bod, naast een paar fraaie anekdotes uit tien jaar Bender die toch écht verteld moeten worden. En uiteraard leest Bert óók een gedicht uit eigen werk voor.

Ook heeft Bender op zondag 3 november 2019 in de stampvolle zaal van de Pletterij in Haarlem de langverwachte bundel van Bert Vissers (zanger en liedschrijver van Bender) gelanceerd: ‘De wereld wacht op mij’. Een verzameling van liedteksten, gedichten en een handvol verhalen. Enkele teksten in het boek zijn eerder verschenen op de cd’s van BENDER.

Bij het boek is een cd toegevoegd met vijf niet eerder uitgebrachte werken, die Bert heeft opgenomen met pianist en arrangeur Guus Westdorp, waaronder het lied ‘De wereld wacht op mij’, dat hij rond z’n 20ste schreef, 35 jaar geleden:

“Ik zeg je: niemand heeft mij gezien,
niemand vroeg waar ik heen ging,
de deuren vielen open,
de muren opzij
en daarom ben ik hier, bij jou”

Het boek + cd is te verkrijgen in elke boekhandel. Klik op www.dewereldwachtopmij.nl

Andere suggesties…

Titel

Ga naar de bovenkant