ZA 9 juni 2018, 20:15 uur, Klaas Prins met “Maar nog niet helemaal!”

 10,00

Niet beschikbaar

Klaas Prins verrast je met zijn energieke humor en absurde wendingen. Hij is ontwapenend, muzikaal en verhalend, maar blijft altijd onvoorspelbaar. Klaas won de publieksprijs van het Leeuwarder Cabaret Festival, schrijft voor tv programma's als Beste Kijkers en de Quickest Quiz en was de vaste presentator van Humor TV. Klaas komt nu naar Theater Posa met een try-out van zijn eerste avondvullende programma.

Kassa prijs: €10,-
Voorverkoop korting/VTP korting: €7,50
Abonnementhouders: GRATIS
Aanvang: 20:15 uur

Niet beschikbaar

Beschrijving

Zaterdag 9 juni 2018, 20:15 uur, Klaas Prins met “Maar nog niet helemaal!”

Kassa prijs: €10,-
Voorverkoop korting/VTP korting: €7,50
Abonnementhouders: GRATIS
Aanvang: 20:15 uur

Bestel nu kaarten!

Maar nog niet helemaal!

“Be the best version of yourself” was wat Klaas Prins op het toilet van een vriend las. Klaas veegde af, werd geïnspireerd en begon om de beste versie van zichzelf te worden. Maar hoe doe je dat?

In zijn eerste avondvullende programma neemt Klaas Prins je mee op zoek naar de beste versie van zichzelf. Een wereld waarin Tinder een Utopiaanse Fata Morgana blijkt te zijn en een wereld waarin Rotterdammers gewoon de Efteling in mogen. Een absurde zoektocht naar dé (enige juiste) Klaas Prins waarbij de jonge cabaretier met scherpe grappen, originele liedjes en de nodige zelfspot het publiek continu weet te boeien en verrassen.

Klaas Prins

Klaas Prins verrast je met zijn energieke humor en absurde wendingen. Hij is ontwapenend, muzikaal en verhalend, maar blijft altijd onvoorspelbaar. Klaas won de publieksprijs van het Leeuwarder Cabaret Festival, schrijft voor tv programma’s als Beste Kijkers en de Quickest Quiz en was de vaste presentator van Humor TV. Klaas komt nu naar Theater Posa met een try-out van zijn eerste avondvullende programma.

Palmares: Finalist Amsterdams Studenten Cabaret Festival 2015, Publieksprijs Leeuwarder Cabaretfestival 2014

Titel

Ga naar de bovenkant