ZA 9 maart 2019, 20:15 uur, Nelleke Keizer met “Held op sokken”

 12,50

Niet beschikbaar

Nelleke Keizer komt terug wegens groot succes!
Haar eerste optreden ooit (september 2018) raakte binnen een mum van tijd over uitverkocht. Nog was er zoveel vraag naar een plekje in de zaal dat Nelleke weer terugkomt met een gepolijste versie van haar eerste show. Kon je er in september niet bij zijn of spreekt onderstaande tekst je aan, wees er dan snel bij! Het beloofd weer een inspirerende avond te zijn!

Nelleke neemt je mee in het dagelijks leven van de vrouw, moeder, medewerker en mens die we allemaal zijn. De vertelt, speelt, oefent en leest voor uit eigen werk hoe je struikelend, grappend en groeiend zelf de held in je eigen leven kunt zijn.
Doe mee. Groei mee.

Kassa prijs €12,50
In de voorverkoop €10,- (tot één week vóór de voorstelling)
Met Abonnementhouder of VTP korting €10,-
Aanvang: 20:15 uur

Bestel nu kaarten!

Niet beschikbaar

Beschrijving

Je vriend is weggelopen. Die zag je niet aankomen. Je hebt pubers. Dat is van zichzelf al erg genoeg. Je bent overwerkt. Overbelast. Overspannen. Je bent 44 en je borsten hangen waar je knieën horen te zitten. In je voorhoofd staat een streepjescode. Materiaalmoeheid. Daar helpt zelfs botox niet meer.

En als je dan ook nog de griep krijgt. Snuffend, snuitend en huilend op de bank ligt. Dan is het tijd dat je je afvraagt:
Hoe? Hoe word ik de held in mijn eigen leven?

Nelleke neemt je mee in het dagelijks leven van de vrouw, moeder, medewerker en mens die we allemaal zijn. Ze vertelt, speelt, oefent en leest voor uit eigen werk hoe je struikelend, grappend en groeiend zelf de held in je eigen leven kunt zijn.
Doe mee. Groei mee.

Titel

Ga naar de bovenkant