ZO 1 december 2019, 14:30 uur, Willem Hellbreker nodigt uit…“Frqnzs”

 12,50

Niet beschikbaar

Theater Posa en Willem Hellbreker organiseren samen elke maand een zondagmiddag vol met Jazz in de intieme setting van Theater Posa. Met elke editie verschillende gastartiesten. Na twee  zeer succesvolle seizoenen, is de maandelijkse serie van “Willem Hellbreker nodigt uit…” niet meer weg te denken uit Theater Posa. Voor ons nieuwe theaterseizoen 2019-2020 staan er weer 10 top acts op de agenda!

FRQNZ

Olaf Noordanus: programming en vibrafoon
Willem Hellbreker: saxofoon

Niet beschikbaar

Beschrijving

Zondag 1 december 2019, 14:30 uur, Willem Hellbreker nodigt uit…“Frqnzs”

Prijs: €12,50
In de voorverkoop/Met VTP korting: €10,-
Abonnementhouders: GRATIS
Aanvang: 14:30 uur

Bestel nu kaarten!

Willem Hellbreker nodigt uit…“Frqnzs”
Olaf en Willem brengen samen een combinatie van toegankelijke melodieën die deels ter plekke worden gecreëerd.
FRQNZS is een combinatie van catchy melodieën, esoterische klanken en meevoerende ritmes die deels ter plekke worden gecreëerd en gemodelleerd. Met moderne productie en integratie van akoestische en digitale slagwerk-instrumenten worden de nummers van FRQNZS opgebouwd. Lounge, zen, ambient, chill en mindful zijn woorden die naar voren komen bij het luisteren naar de nummers van FRQNZS.
Olaf Noordanus en Willem Hellbreker hebben beide gestudeerd aan het Rotterdams conservatorium. Na afzonderlijke carrières zijn de wegen weer samengekomen in Lelystad, zowel op lokale sessies als in de o2o Music studio.

FRQNZ

Olaf Noordanus: programming en vibrafoon
Willem Hellbreker: saxofoon

Titel

Ga naar de bovenkant