ZO 15 maart 2020, 14:30 uur, Parisien Gypsy Jazz

 15,00

Niet beschikbaar

Beste abonnementhouder e/o theaterbezoeker,

Wij hadden als Theater Posa alle goede bedoelingen om u op een veilige wijze een plezierig weekend te bieden. Helaas moeten wij nu, héél kort na ons vorig bericht, melden dat wij de voorstellingen van dit weekend tóch moeten annuleren vanwege de enorme hoeveelheid afmeldingen die vandaag ineens zijn binnengekomen.

Wij hebben alle begrip voor ieders zorgen en begrijpen dat velen uit voorzorg liever thuis blijven. Dit houdt helaas voor Posa wel in dat de voorstellingen van dit weekend, met de huidige opkomst, niet meer rendabel zijn en hebben wij de knoop moeten doorhakken. Wij zullen met de artiesten naar nieuwe data zoeken om u op een later moment toch nog te laten genieten van deze voorstellingen.

Wij hopen dat Theater Posa het hoofd boven water kan blijven houden in deze zware en onzekere tijden. Echter, zullen wij helaas, ondanks dat wij voldoen aan de gestelde maatregelen van het RIVM, voorlopig op slot moeten gaan. Houdt onze website en Facebook pagina in de gaten om de verdere ontwikkeling te volgen.

Bij vragen mag u uiteraard altijd contact met ons opnemen.
Wij hopen op uw begrip in deze van overmacht.

Met vriendelijke groet,

Team Posa

Niet beschikbaar

Beschrijving

Zondag 15 maart 2020, 14:30 uur, Parisien Gypsy Jazz

Prijs: €15,-
In de voorverkoop/Met VTP korting: €12,50
Abonnementhouders: GRATIS
Aanvang: 14:30 uur

Bestel nu kaarten!

Parisien Gypsy Jazz

Gypsy Jazz boordevol karakter, met een moderne twist. Geïnspireerd door de legendarische Django Reinhardt en andere grote musici, neemt Parisien je mee in een complete en unieke Gypsy Jazz experience met melodische thema’s en pakkende ritmes. Het repertoire bestaat uit Gypsy Swing klassiekers met eigen interpretaties en moderne composities uit diverse muziekgenres zoals Latin, Bossa Nova, Bebop en Rumba. Het trio heeft een bijzonder dynamisch samenspel en staat bekend om zijn professionele en solide optredens. Ze spelen rechtstreeks uit het hart en vertellen het verhaal. Dat hoor je en dat voel je.

Parisien is opgericht in 2001 en wordt geleid door gitaarvirtuoos Don Vink. Zijn (snelle) solo’s worden met veel finesse en gevoeligheid gebracht. Ritmegitarist Pascal Theune zorgt met zijn eindeloze uithoudingsvermogen voor een strak en authentiek Gypsy-ritme. De karakteristieke swing wordt gecreëerd door de scherp getimede en vloeiende baslijnen van bassist Govert Veltkamp. Parisien heeft concerten gegeven op (internationale) jazzfestivals zoals het bekende Django Reinhardt Festival (FR), Amsterdam Uitmarkt, Django Festival Hildesheim (DE) en het beroemde North Sea Jazzfestival.

Titel

Ga naar de bovenkant