ZO 17 december 2023, 16:00 uur, Hellebrekers & “Loet van der Lee All Stars”

 17,50

Niet beschikbaar

Trompettist Loet van der Lee is bandleider van legendarische band The Ramblers, de Jan Molenaar Big Band en een groot aantal verenigingen orkesten. Hij heeft zijn eigen succesvolle ‘Loet van der Lee Quintet’ en de Latin Jazzband ‘Descarga Amsterdam’. Voor deze orkesten schreef hij meer dan 60 composities en maakte tot op heden 13 cd’s. Daarnaast speelt hij veelvuldig met bands als de Cubop City Big Band, het Noordpool Orkest, Timbazo, Cabo Cuba Jazz, het Glenn Miller Orchestra en met diverse gelegenheidsbands en als gastsolist bij diverse orkesten.

Loet zijn specialiteit is jazz, latinjazz, bigband en studio.

Niet beschikbaar

Beschrijving

Zondag 17 december 2023, 16:00 uur, Hellebrekers & “Loet van der Lee All Stars”

Prijs: €17,50
In de voorverkoop: €15,-
Abonnementhouders: GRATIS
Aanvang: 16:00 uur

Bestel nu kaarten!

Loet van der Lee All Stars

Trompettist Loet van der Lee (3-6-1968) begon reeds als negenjarige jongen trompet te spelen. Hij studeerde aan het Conservatorium te Hilversum. Loet heeft een zeer ruime ervaring als trompettist opgedaan tijdens lessen en workshops bij nationale en internationale grootheden.

Hij treedt op als bandleider, selectiespeler en solist en geeft workshops, masterclasses en individuele trompetlessen. Vanaf 2017 tot heden schreef hij tot op heden zeven studieboeken op het gebied van trompet spelen en improvisatie.

Momenteel is hij bandleider van legendarische band The Ramblers, de Jan Molenaar Big Band en een groot aantal verenigingen orkesten.

Loet heeft zijn eigen succesvolle ‘Loet van der Lee Quintet’ en de Latin Jazzband ‘Descarga Amsterdam’. Voor deze orkesten schreef hij meer dan 60 composities en maakte tot op heden 13 cd’s.Daarnaast speelt hij veelvuldig met bands als de Cubop City Big Band, het Noordpool Orkest, Timbazo, Cabo Cuba Jazz, het Glenn Miller Orchestra en met diverse gelegenheidsbands en als gastsolist bij diverse orkesten. Specialiteit is jazz, latinjazz, bigband en studio.

Naast zijn werk als muzikant is hij tevens leider geweest van diverse muzikale organisaties zoals Stichting SWING en Stichting Meer Jazz. In die hoedanigheid organiseerde hij diverse workshops, jazzfestivals en concoursen.

Loet van der Lee – trompet
Thomas Winther Andersen – bas
Joost Kesselaar – drums
Berend van den Berg – piano
Willem Hellebrekers – saxofoon

Titel

Ga naar de bovenkant