ZO 19 april 2020, 14:30 uur, Willem Hellbreker nodigt uit…“4sure”

 12,50

Niet beschikbaar

Beste theaterbezoeker,

In het kader van de huidige omstandigheden rond de corona crisis heeft Theater Posa vanaf 14 maart jl. de deuren noodgedwongen moeten sluiten tot in ieder geval 1 juni. In goed overleg met Willem Hellbreker is deze voorstelling gecanceld. Zoals het er nu naar uitziet, herstarten de jazz middagen weer op zondag 7 juni 2020 met de Bigband The Q-Buskers.

We hopen u die dag massaal te kunnen verwelkomen in Posa!

Met vriendelijke groet,

Team Posa

Niet beschikbaar

Beschrijving

Zondag 19 april 2020, 14:30 uur, Willem Hellbreker nodigt uit…“4sure”

Prijs: €12,50
In de voorverkoop/Met VTP korting: €10,-
Abonnementhouders: GRATIS
Aanvang: 14:30 uur

Bestel nu kaarten!

Willem Hellbreker nodigt uit…“4sure”
4Sure komt voort uit SurFive. De Amsterdamse groep mixt Paramaribop en latin jazz met bebop en free jazz. De basis wordt gelegd tijdens een samenwerking met de Cubaanse latin-jazz pianist Ramón Valle. De bezetting bestaat uit bassist Pablo Nahar (Surinam Music Ensemble, SurFive), drummer Olaf Keus (Treme Terra), de Amerikaanse tenorsaxofonist Efraïm Trujillo (Fra Fra Sound, New Cool Collective Big Band) en de Surinaamse pianist Mark Milan.

Het eerste album Brujeria (2003) is nog met toetsenist Robin van Geerke en bevat gastvocalen van Deborah J. Carter en Diana Miranda. 4Sure speelt maandelijks met wisselende gastmuzikanten in de Ruigoordkerk in de Amsterdamse culturele vrijhaven Ruigoord. Naast optredens in het Nederland staat het kwartet ook op jazzpodia in Zuid-Afrika.

4Sure

Mark Milan: piano
Olaf Keus: drums
Leslie Lopez: bas
Willem Hellbreker: saxofoon

Titel

Ga naar de bovenkant