ZO 19 februari 2023, 16:00 uur, Rachel Croft (York)

 17,50

Niet beschikbaar

In november 2021 en mei 2022 trad Rachel Croft al met groot succes op in Theater Posa. Met nieuwe nummers, met af en toe een randje rock, komt zij het publiek weer charmeren met haar warme stem en Keltische sound.

Niet beschikbaar

Beschrijving

Zondag 19 februari 2023, 16:00 uur, Rachel Croft (York)

Prijs: €17,50
In de voorverkoop: €15,-
Abonnementhouders: GRATIS
Aanvang: 16:00 uur

Bestel nu kaarten!

Rachel Croft (York)

Muzikant en songwriter gevestigd in York, VK. Rachel’s complexe en rijke vocalen spelen op ritmische fingerpicked gitaar. Haar alternatieve volksliederen zijn geïnspireerd op etherische Keltische melodieën en de doordachte teksten van verhalende liedjes, die haar ervaringen vertellen over het leven en het straatleven in de stad. Na een aantal jaren als zangeres in de Croft and Mullen-jazzband te hebben opgetreden, worden noten van soul en het Great American Songbook in haar vocale stijl ingeprent. Ze is sterk beïnvloed door Eva Cassidy, Laura Marling, Joni Mitchell en Matt Corby, maar ook door meer hedendaagse kunstenaars zoals London Grammar. Nadat ze voor het eerst op de hoofdpodia van Warwick Folk Week, Bromyard Folk Festival en Beverley Folk Festival speelde voor haar eerste jaar op het festivalcircuit, belooft 2018 een spannende tijd te worden voor Rachel.

“Zelden heb ik zo’n moeiteloos krachtige stem gehoord van een (vrouwelijke) zangeres… meer te horen van deze jongedame in de toekomst weet ik zeker” Jonti Willis, Sine fm.

“Een ervaren gitarist en een uitstekende zangeres, Croft’s uitvoeringen zijn gecontroleerd en nauwkeurig … er zit ook een indrukwekkende glans in haar originele nummers.” whatsonlive.co.uk

“Echt uitzonderlijk” Jericho Keys, BBC Introductie van York & North Yorks

Titel

Ga naar de bovenkant