ZO 20 oktober 2019, 14:30 uur, “Herfst Tour” van zanger-pianist Roon Staal

 15,00

Niet beschikbaar

***** “Let the amazing vocal performance of Mr. Staal now carry you away” – Art Garfunkel –

***** “It’s his voice not least his songwriting ability that really shines throughout” – Gilbert ‘O Sullivan –

Niet beschikbaar

Beschrijving

ZO 20 oktober 2019, “Herfst Tour” van zanger-pianist Roon Staal

Prijs €15,00

In de voorverkoop €12,50

Aanvang: 14:30 uur

Bestel nu kaarten!

“Herfst Tour” van zanger-pianist Roon Staal

Op 26 september start de nieuwe Herfst Tour van zanger-pianist Roon Staal te Bodegraven (ZH). De tour eindigt 27 oktober in Muntendam. 19 concerten op verschillende locaties door heel Nederland. Tijdens deze tour zal Staal zijn nieuwe album “Peace” presenteren. Naast covers zullen hier ook eigen composities op te horen zijn.

Staal, die onlangs fraai gerecenseerd werd door Jacques d’Ancona en eerder al goede kritieken ontving van grote namen zoals Art Garfunkel en Gilbert O’Sullivan, heeft een authentieke en intrigerende performance en weet een steeds breder publiek te bereiken met zijn liederen en liedjes van grote namen en eigen werk. 

Roon Staal woont en werkt zowel in Nederland als in het verre Oosten van Rusland en Japan, waar hij ook aan zijn muzikale carrière werkt en geregeld concerten geeft. Ontdaan van glamour en show wisselt hij met behulp van zijn soepele tenor-stem zeggingskracht en inhoud af met tedere melodieën en dan weer royaal pianospel. In 2011 nog genomineerd voor een musical award voor zijn rolvertolking van Peter Koot in de musical Petticoat en met eerder (2002) nog zijn hoofdrol in de rock-opera Tommy van rock-group The Who in een productie van het Koninklijke Luchtmacht orkest, trad Staal ook op in het voorprogramma van de legendarische Art Garfunkel (Simon&Garfunkel).

Staal, die zichzelf vanachter de piano begeleidt, zal tijdens de concerten een greep uit zijn eigen repertoire brengen. Ballades en luisterliedjes als Promise, Als Je Mij Zoekt en The Moon At Night worden afgewisseld met bekende songs van o.a. The Beatles, Paul Simon, John Denver en het meer klassieke Pie Jesu gecomponeerd door Andrew Lloyd Webber. Nieuw in het repertoire zijn o.a. The Sound Of Silence van Simon en Garfunkel en Across The Universe van John Lennon.

 

Titel

Ga naar de bovenkant