ZO 23 februari 2020, 10:30 uur, Eric Borrias met “Liefde over grenzen heen”

 0,00

Niet beschikbaar

Verhalenverteller Eric Borrias is een van de meest gevraagde vertellers van ons land. Al 30 jaar toert hij door binnen- en buitenland met zijn verhalen.

Foto: Donald Schalk

Niet beschikbaar

Beschrijving

Zondag 23 februari 2020, 10:30 uur, Eric Borrias met “Liefde over grenzen heen”

Prijs: vrijwillige bijdrage
Aanvang: 10:30 uur

Bestel nu kaarten!

 

Deze voorstelling is gratis te bezoeken. Na afloop van de voorstelling wordt u gevraagd om een vrijwillige bijdrage voor de onkosten vergoeding. Gelieve wel uw kaartjes te reserveren. Dit kan zowel via deze website, telefonisch (06-21258615) of per mail (info@theaterposa.nl).

Verhalenverteller Eric Borrias is een van de meest gevraagde vertellers van ons land. Al 30 jaar toert hij door binnen- en buitenland met zijn verhalen. Ontving de Rachel Borzykowski-penning voor zijn WOII-voorstelling “Binnen de Poorten” en werd in 2016 unaniem gekozen tot Vertelambasadeur voor Nederland en Vlaanderen. Een beeldhouwer in de fantasie, die zijn publiek vandaag meeneemt in verhalen over de liefde. “Liefde over grenzen heen” is een serie verhalen, waarin liefde, in welke vorm dan ook, de hoofdrol speelt. Verhalen waarin de liefde zich niet aan grenzen houdt; zelfs de grens van leven en door overschrijdt in het autobiografische “Het penseel van mijn grootvader.”

Maar ook de humor wordt niet vergeten.
Kortom “Liefde over grenzen heen” is een voorstelling die je hart verovert.

Titel

Ga naar de bovenkant