ZO 24 oktober 2021, 16:00 uur, Beth & Flo met “Niet wat je denkt”

 15,00

Niet beschikbaar

In Niet wat je denkt bestormen Beth & Flo de theaterzalen met absurdistische scènes, virtuoos pianospel en sprankelende samenzang. Dit veelbelovende cabaretduo stort klassieke muziek over je heen en maakt theater zoals je niet eerder zag!

 

Foto: Curly and Straight

Niet beschikbaar

Beschrijving

Zondag 24 oktober 2021, 16:00 uur, Beth & Flo met “Niet wat je denkt”

Prijs: €15,-
In de voorverkoop/Met VTP korting: €12,50
Abonnementhouders: GRATIS

Aanvang: 16:00 uur

Bestel nu kaarten!

LET OP: Reserveren en QR-code verplicht

Beth & Flo – Niet wat je denkt

Gewapend met een sloophamer breken Beth & Flo alle muren af. De muren van het studeerkamertje waar hun piano staat en waar ze urenlang, jarenlang, eindeloos etudes en fuga’s van Bach hebben geoefend. De muren van die hele klassieke concertwereld waarin ze gevangen zitten, moeten kapot. Ze willen eruit! Ver weg van de gebruikelijke regels in de wereld waar ze vandaan komen, ver weg van de tradities. Want waarom zou je niet gewoon eens Rachmaninov spelen met een prei in je binnenzak? In Niet wat je denkt bestormen Beth & Flo de theaterzalen met absurdistische scènes, virtuoos pianospel en sprankelende samenzang. Dit veelbelovende cabaretduo stort klassieke muziek over je heen en maakt theater zoals je niet eerder zag!

Korte biografie:

Beth & Flo bestaat uit Elsbet Remijn (1988) en Claudette Verhulst (1989), de Flo van het duo; lang verhaal). In oktober 2020 stonden ze in de Finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Beiden zijn opgeleid als klassiek pianist aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag, waar ze ontdekten graag samen op het podium te staan. Als pianoduo vielen Beth & Flo al snel op en speelden in zo’n beetje alle grote concertzalen in het land. Nu is het tijd voor de theaterzalen.

Credits:
Tekst, muziek en spel: Elsbet Remijn & Claudette Verhulst
Regie: Wil van der Meer
Techniek: Mark Huyskamp

Titel

Ga naar de bovenkant