ZO 26 april 2020, 14:30 uur, Alexander Broussard & 003 met “The Billy Joel Experience”

 17,50

Niet beschikbaar

Beste theaterbezoeker,

In het kader van de huidige omstandigheden rond de corona crisis heeft Theater Posa vanaf 14 maart jl. de deuren noodgedwongen moeten sluiten tot in ieder geval 1 juni. In goed overleg is de voorstelling verplaatst naar zaterdag 29 mei 2021.

Heeft u al kaartjes gekocht dan zijn uw kaartjes uiteraard geldig op de nieuwe datum.
Graag horen wij, bij voorkeur in een e-mail aan info@theaterposa.nl, of u van de nieuwe datum gebruik wilt maken.

We hopen u die dag weer massaal te kunnen verwelkomen in Posa!

Met vriendelijke groet,

Team Posa

Niet beschikbaar

Beschrijving

Deze voorstelling is verplaatst, bekijk de nieuwe datum.

Zondag 26 april 2020, 14:30 uur, Alexander Broussard & 003 met “The Billy Joel Experience”

Prijs: €17,50
In de voorverkoop/Met VTP korting: €15,-
Abonnementhouders: GRATIS
Aanvang: 14:30 uur

Bestel nu kaarten!

 

Alexander Broussard & 003 met “The Billy Joel Experience”

De liedjes van Billy Joel behoeven geen introductie meer. Ze zijn deel geworden van ons collectieve geheugen.

Hij behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan. Zijn repertoire bestrijkt eigenlijk alle kanten wel van het pop-spectrum: natuurlijk de klassieke meezinger “The Pianoman” maar ook swingende rockers zoals “My life”, prachtige ballads zoals “Honesty” of lekkere Rock & Roll zoals “Only the good die young”. Stuk voor stuk nummers die live misschien nog wel meer indruk maken dan op de plaat. En hoewel Billy (69) nog steeds optreedt, is de kans erg klein dat hij nog in Nederland zal neerstrijken. Het werd dus hoog tijd voor een tribute. Vandaar: The Billy Joel Experience.

Alexander & 003

Alexander is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer. Met een indrukwekkend cv dat start van de meest prestigieuze pianobars en doorloopt tot en met Najib Amhali (PlusSupportAct), Crazy Pianos, De Corona’s, Twarres, en vele anderen is Alexander op zowel grote als kleine podia door heel het land een graag geziene gast.

Met zijn band “003” bracht hij eerder 5 singles en een dubbel live album uit met eigen werk dat door menig radiostation met enthousiasme ontvangen is en de nodige airplay heeft mogen genieten.

Na 5 jaar vond dit team het tijd om een nieuw avontuur aan te gaan. Gezamenlijk werd besloten om het oeuvre van Billy Joel onder handen te nemen. Het resultaat? The Billy Joel Experience!

Een wervelende ode aan Billy Joel door Alexander Broussard (Najib Amhali’s PlusSupportAct, De Corona’s, Crazy Pianos e.v.a.) & zijn vijfkoppige band “003”.

Titel

Ga naar de bovenkant