ZO 26 september 2021, 15:30 uur, Amare Consort presenteert “Aarón Ormaza Vera”

 12,50

Niet beschikbaar

Theater Posa en Stichting Amare Consort organiseren samen deze klassieke voorstelling.

Jong talent, grote pianist!
Vanuit Ecuador komt hij voor u spelen, wees erbij!

Niet beschikbaar

Beschrijving

Zondag 26 september 2021, 15:30 uur, Amare Consort presenteert “Aarón Ormaza Vera”

Prijs: €12,50
Vrienden van Amare Consort: €10,-
Abonnementhouders: €10,-
Tot 21 jaar: €5,-
Aanvang: 15:30 uur

Bestel nu kaarten!

LET OP:
* Reserveren verplicht
* Maximaal 50 bezoekers

Aarón Ormaza Vera (1995, Guayaquil, Ecuador)

Hi jis op jonge leeftijd begonnen met piano spelen. Hij volgde, voor een groot deel van zijn leven, de lessen bij het Sergei Rachmaninov Conservatorium in Guayaquil. Hij vervolgde zijn piano studie bij de Muziekfaculteit van de Holy Spirit University (UEES), waar hij in 2016 zijn diploma behaalde. Gedurende zijn leven maakte hij deel uit van de meest belangrijke competities van het land en was genomineerd voor de eerste prijs voor jong talent in Cuenca (2007, 2013, 2016), de Klassieke Muziekcompetitie van het Duits-Ecuadoriaanse Muziekcentrum in Guayaquil (2007, waar hij ook genomineerd was voor de Grote Prijs), en de 2e Chopin Competitie van Ecuador (2016). Hij was ook in de gelegenheid om verscheidene keren op te treden als solist, met orkest en concerten spelen van Haydn, Beethoven, Grieg, en Liszt.

Recent is hij verder gegaan met zijn piano studie op het Conservatorium van Amsterdam onder begeleiding bij Jan Wijn. Sinds 2016, heeft hij Duits, Frans en Spaanse liederen aan zijn repertoire toegevoegd, samen met sopraan Marion Dumeige, als Duo Romane.

De Ecuadoraanse pianist Aáron Ormaza Vera zal in Lelystad werken spelen van Debussy (Préludes, livre II), Ludwig van Beethoven (Pianosonata no.21 in C major), Dimitri Shostakovich (Prélude en Fuge no.24 in D minor) en Robert Schumann (Carnaval, opus 9).

Titel

Ga naar de bovenkant