ZO 27 oktober 2019, 14:30 uur, ‘t Lapp presenteert “Sofia Dragt”

 9,50

Niet beschikbaar

Wanneer Sofia Dragt zingt en speelt, verschijnt een film voor je. Steeds een nieuwe, met een avontuurlijk verhaal en een verrassend plot.

Prijs: €9,50

Aanvang: 14:30 uur

Bestel nu kaarten!

Niet beschikbaar

Beschrijving

Sofia Dragt – Componist & zangeres

Wanneer Sofia Dragt zingt en speelt, verschijnt een film voor je. Steeds een nieuwe, met een avontuurlijk verhaal en een verrassend plot.

De jury van de Grote Prijs van Nederland schatte Sofia Dragt’s muziek al op waarde in; samen met haar band won ze in 2013 in de categorie Singer & Songwriter. Met als debuut de EP ‘Over Rainbows’ en in 2014 gelanceerde luid bejubelde debuutcd ‘I see you’. En nu is er sinds november 2017 het album ‘Still here’ met zeven zorgvuldig gesmede popsongs met een klassieke touch. Gekoppeld hieraan de korte film ‘ANDRAS’ die in december 2018 de award ‘Music: Best Pop’ won tijdens het Berlin Motion Picture Festival.

Ook live weet Sofia Dragt je met haar muziek te betoveren. Of ze nu solo speelt of met band, je verdwijnt voor even uit de realiteit en stapt in je eigen film. Of in die van een ander, want Sofia schrijft en speelt ook filmmuziek, recent nog voor ‘De Schatkamer van De Veluwe’ van Ruben Smit en momenteel voor de ‘Wad’ tv serie die begin 2020 bij de NPO op televisie zal verschijnen. Ook heeft Sofia recent de 2e prijs gewonnen van een Amerikaanse film scoring competitie van het CAIFF.

Kijk voor meer informatie of boekingen op www.sofiadragt.com.

Titel

Ga naar de bovenkant