ZO 28 januari 2018, 14:30 uur, Jubileumvoorstelling met “Louise Hensen & Maurice Rugebregt/Willem Hellbreker”

 30,00 70,00

Omdat we dit jubileum feestelijk willen vieren, hebben wij het hele weekend een speciaal programma. Wij organiseren driemaal een extra lange (bijna dubbele) voorstelling met meerdere artiesten. We hebben de artiesten de vrijheid gegeven om deze avonden/middag geheel zelf in te vullen.

Artikelnummer: jublieum-28januari Categorieën: , , Tag:

Beschrijving

Zondag 28 januari 2018, Jubileumvoorstelling met “Louise Hensen & Maurice Rugebregt/Willem Hellbreker”

Prijzen:

1 dag naar keuze:  €30

2 dagen naar keuze: €50 (geef in het opmerkingen veld bij bestellen uw 2de dagkeuze aan)

3 dagen:  €70

Het jubileum weekend valt niet onder het seizoensabonnement maar u krijgt als abonnementhouder of Vrienden van Theater Posa 20% korting!

Aanvang: 14:30 uur

Bestel nu kaarten!

Theater Posa 5 jaar

Omdat we dit jubileum feestelijk willen vieren, hebben wij het hele weekend een speciaal programma. Wij organiseren driemaal een extra lange (bijna dubbele) voorstelling met meerdere artiesten. We hebben de artiesten de vrijheid gegeven om deze avonden/middag geheel zelf in te vullen. Wij verwachten zelf dat dit een heel bijzonder weekend gaat worden, iets wat u zeker niet mag missen. Wilt u bij deze speciale voorstellingen aanwezig zijn, dan kan dat voor € 30,- per voorstelling. Wilt u alle voorstellingen bezoeken betaalt u slechts € 70,-. Deze voorstellingen vallen niet onder het abonnement maar wij geven u wel 20% korting.

Louise Hensen zingt “Nina Simone”

In de voorstelling deelt Louise Hensen haar grote fascinatie voor de muziek van de ‘high priestess of soul’ Nina Simone.  Samen met een aantal topmuzikanten laat ze de veelzijdigheid van haar grote jeugdliefde horen en vooral voelen. Bekende stukken zoals “Don’t let me be misunderstood”, maar ook minder bekende pareltjes zoals “The other woman” komen aan bod, omlijst met anekdotes uit het bewogen leven van Nina. Er valt immers genoeg te vertellen over deze diva die het zichzelf en haar omgeving vaak niet makkelijk maakte. De meesten weten dat ze met een geweer liep te zwaaien als het haar even niet zinde. Maar achter deze onberekenbaarheid ging ook eenzaamheid schuil en frustratie. Uiteindelijk telt alleen haar ongelooflijke talent en de enorme schat aan muziek die ze achterliet.

  • Zang: Louise Hensen
  • Toetsen: Floris Lamers
  • Gitaar/Contrabas: Lennart van Dijk

Maurice Rugebregt/Willem Hellbreker

Willem Hellbreker en Theater Posa organiseren samen elke maand een zondagmiddag vol met jazz in een intieme setting. Met elke editie verschillende gastartiesten. Natuurlijk konden we hem in dit speciale jubileumweekend niet voor u achterhouden! Dus in plaats van een reguliere “Willem Hellbreker nodigt uit…” hebben we ervoor gekozen om hem op te nemen in ons jubileumweekend, met als speciale gast: Maurice Rugebregt.

  • Maurice Rugebregt: gitaar
  • Bart Tarenskeen: contrabas
  • Haye Jellema: drums
  • Willem Hellbreker: saxofoon

 

Extra informatie

Dagkaarten

1 dag naar keuze, 2 dagen naar keuze, 3 dagen

Titel

Ga naar de bovenkant