ZO 30 september 2018, 14:30 uur, Charlotte Glorie met “Op het gevoel”

 0,00

Niet beschikbaar

Deze voorstelling betreft een samenwerking van Theater Posa en de VGF.

Durf jij het aan om je een spiegel te laten voorhouden en verder te kijken dan je neus lang is?

LET OP: gratis voorstelling (vrijwillige bijdrage bij de uitgang)

Niet beschikbaar

Beschrijving

Zondag 30 september 2018, Charlotte Glorie met “Op het gevoel”.

LET OP: gratis voorstelling (vrijwillige bijdrage bij de uitgang)
Aanvang: 14:30 uur

Bestel nu kaarten!

Charlotte Glorie met “Op het gevoel”

Durf jij het aan om je een spiegel te laten voorhouden en verder te kijken dan je neus lang is?

Kom dan naar de voorstelling van de blinde kleinkunstenares Charlotte Glorie en laat je verrassen door haar originele kijk op het leven, het geloof en de maatschappij. In haar luisterliederen en conferences vertelt en zingt zij over alles wat haar raakt en bezighoudt, soms hilarisch, soms ontroerend, maar altijd herkenbaar voor iedereen met een open blik. Charlotte zal zeker ook spelen met het thema “Denkend aan Holland”, door ons de reacties van Nederlanders van allerlei pluimage voor te schotelen op mensen en situaties die “anders” zijn. En zij zal het vast niet kunnen laten om vanuit haar grote liefde voor het Nederlands de nodige opvallende en vermakelijke taaltrends met ons te delen.

Charlotte Glorie schrijft al haar teksten en melodieën zelf en begeleidt zichzelf op de piano. De muziek van al haar liederen ligt goed in het gehoor en is tegelijk verrassend. Haar teksten zitten vol woordspelingen en onverwachte wendingen en getuigen van een groot inlevingsvermogen. Charlotte verzorgt zo’n zestig voorstellingen per jaar voor publiek in kerken, congrescentra, verenigingsgebouwen, zorginstellingen en kleine theaters. Elk optreden is uniek, omdat ze het leuk vindt om in te spelen op reacties vanuit de zaal en op de situatie van het moment.

Na haar optreden zijn haar cd’s “Op het gevoel” en “Geen probleem” en haar verzamelbundel “Zoals Zij” verkrijgbaar als aandenken aan deze bijzondere, afwisselende avond.

Titel

Ga naar de bovenkant