Philippe Elan & Fuse & Mike Boddé – La montagne – Jean Ferrat / arr. Reyer Zwart
Op zondag 15 december jl. was Philippe Elan te zien bij Podium Witteman met zijn versie van “Het dorp” van Wim Sonneveld. Philippe weet met zijn Franse chansons het publiek te charmeren en zich te laten wanen in het Franse landschap.

Op zaterdag 7 maart 2020 om 20:15 uur, kunt ook u live een reis maken in Theater Posa met de chansons door het Frankrijk van Edisonwinnaar Philippe Elan….over de liefde uiteraard, maar zonder daarbij de literatuur, de maatschappij, de films, de kunst te vergeten.

Klassiekers uit de chansongeschiedenis illustreren deze muzikale reis van Philippe. Denk aan Charles ­Aznavour, Julien Clerc, Edith Piaf, Jacques Brel, Jean Ferrat en vele anderen maar ook nieuwe chansons, speciaal voor deze voorstelling geschreven. Met daarnaast chansons van eigen hand die in de afgelopen jaren zijn opgenomen op de verschillende albums.

Tussen de liedjes door zal Philippe aan het publiek zijn gevoelens, herinneringen en anekdotes die vastzitten aan al deze liedjes toevertrouwen. Het is de bedoeling dat in het najaar van 2018 parallel aan deze serie een nieuw album verschijnt.

www.philippeelan.nl

“Elans geluid wekt de suggestie van aangename breekbaarheid, maar is ijzersterk.”
De Volkskrant