We zijn zéér blij te mogen aankondigen dat de deuren van Theater Posa op 1 juni gelukkig weer open mogen (en nog open kúnnen gaan, al is het beperkt). We leven nog! We hebben het op ons tandvlees gered, mede dankzij jullie steun, waar wij héél dankbaar voor zijn!

Na verplichte en flinke investeringen en verbouwingen, deels opgelegd door de gemeente en deels door de overheid vanwege de corona maatregelen, is onze heropening weer mogelijk.

Wij hopen dat we de verbouwingen op een dusdanige manier hebben gedaan dat zowel de intimiteit van ons theatertje en jullie veiligheid gewaarborgd blijft. We hebben in de afgelopen weken hard gewerkt om tafeltjes te bouwen die zorgen dat in de tribune de 1,5 meter maatregel wordt gehanteerd. Zo gaan wij normaliter in Posa niet met elkaar om, maar ook wij dienen ons aan te passen en zullen hier met zijn allen aan moeten wennen. Natuurlijk zorgen we voor dezelfde gezelligheid die u van ons gewend bent, dus kunt u bij binnenkomst rekenen op een warme ontvangst en een mooie beleving.

We trappen af met iets héél bijzonders: we zijn benaderd door het Apollo Ensemble, dat normaal gesproken natuurlijk alleen optreedt in stadsschouwburgen en concertzalen. Maar wegens alle maatregelen willen zij ook een stapje terug doen en willen zij opkomen voor alle artiesten door direct op 1 juni op te treden in Theater Posa!

Het Apollo Ensemble heeft aangeboden om de heropening te organiseren met maar liefst twee concerten op maandag 1 juni (2e Pinksterdag). Zo kunnen zoveel mogelijk bezoekers hiervan genieten. Er is namelijk maar ruimte voor 25 bezoekers per concert.
Het eerste concert vindt plaats om 14:30 uur en het tweede concert begint om 19:30 uur.

LET OP!

We moesten beiden concerten binnen een paar uur op UITVERKOCHT zetten. Echter, conform de persconferentie van 20 mei jl. mogen wij maximaal 30 bezoekers ontvangen! Dit is goed nieuws voor Posa en iedereen die weer naar het theater wil!
Er zijn nu dus toch nog enkele kaarten beschikbaar voor beide Apollo Ensemble concerten. Als u snel bent, kunt u er misschien toch nog bij zijn!

Bekijk ook ons interview bij Omroep Flevoland