Ook dit jaar zal Theater Posa weer op LelySTART staan, de start van het culturele seizoen van Lelystad. Op zaterdag 15 en zondag 16 september staan wij met onze Theater Posa stand op de locatie “KunstGras”.

Met LelySTART begint officieel ons zesde theaterseizoen waar we erg trots op zijn. We presenteren het hele weekend ons nieuw theaterprogramma. Dit seizoen hebben we weer een zeer gevarieerd aanbod, met onder andere cabaret, toneel, muziek en familie voorstellingen op het programma. Ook kunt u tegenwoordig op onze vernieuwde website met iDeal betalen!

In het weekend van LelySTART bieden wij onze seizoensabonnementen met een aanzienlijke korting aan! Ook op de website geldt tijdens LelySTART en tot uiterlijk zondag 23 september dit tarief bij aanschaf van een abonnement.

Met een seizoensabonnement kunt u al meer dan 25 professionele voorstellingen bezoeken. Er worden gedurende het seizoen regelmatig voorstellingen toegevoegd die ook onder het abonnement komen te vallen. Daarnaast heb je als abonnementhouder ook het recht op 20% korting voor vele andere semi-professionele voorstellingen en try-outs.

Meer weten over LelySTART? Bekijk de website.