Ook dit jaar staat Theater Posa weer op LelySTART, de start van het culturele seizoen van Lelystad. Op zaterdag 16 en zondag 17 september staan wij met onze Theater Posa stand op de locatie “KunstGras”.

Met LelySTART begint officieel ons 5de theaterseizoen waar we erg trots op zijn. We presenteren het hele weekend ons nieuw theaterprogramma. Dit seizoen hebben we weer een zeer gevarieerd aanbod, met onder andere cabaret, toneel, muziek en familie voorstellingen op het progamma. Ook kunt u nu voor het eerst op onze vernieuwde website met iDeal betalen!

In het weekend van LelySTART bieden wij onze seizoensabonnementen met een aanzienlijke korting aan! Ook op de website geldt tijdens LelySTART en tot uiterlijk zondag 24 september dit tarief bij aanschaf van een abonnement, bekijk deze hier.

Met een seizoensabonnement kunt u al meer dan 20 professionele voorstellingen bezoeken. Er worden gedurende het seizoen regelmatig voorstellingen toegevoegd die ook onder het abonnement komen te vallen. Daarnaast heb je als abonnementhouder ook het recht op korting voor vele andere semi-professionele voorstellingen en try-outs.

Meer weten over LelySTART: www.lelystart.nl