11 & 12 september 2021, Theater Posa trapt af met LelySMART!

 0,00

Niet beschikbaar

In Theater Posa trappen wij het nieuwe seizoen kleinschalig en een beetje feestelijk af, uiteraard rekening houdend met alle huidige corona maatregelen. Dat mag wat ons betreft niet ten koste gaan van de gezelligheid! Wees erbij!

Niet beschikbaar

Beschrijving

Normaliter staat Theater Posa medio september op LelySTART op het Kunstgras tussen de Kubus en de Agora voor de aftrap van het culturele seizoen om promotie te maken voor het nieuwe theaterseizoen. De kersverse seizoensabonnementen en theaterkaartjes gaan dan met korting als warme broodjes over de toonbank en ontdekken ieder jaar weer nieuwe bezoekers ons intieme theatertje.

Aangezien LelySTART ook dit jaar niet op de originele manier plaatsvind, hebben wij opnieuw besloten om een vergelijkbaar evenement in mini vorm op te zetten om tóch aandacht te trekken voor de start van ons seizoen. Zo ontstond vorig jaar LelySMART, wat we dit jaar voor de tweede keer organiseren.

Met LelySMART begint officieel ons NEGENDE theaterseizoen waar we erg trots op zijn, vooral omdat we het corona tijdperk tot nu toe zijn doorgekomen. Dit hebben we grotendeels te danken aan de enorme steun van onze trouwe bezoekers, wat we ontzettend waarderen!

Voor iedereen die ons al kent, maar vooral voor degenen die Theater Posa nog niet kennen, presenteren we het hele weekend ons nieuwe theaterprogramma. Ook dit seizoen hebben we weer een zeer gevarieerd aanbod, met onder anderen cabaret, toneel, muziek en familie voorstellingen op het programma. Grote nationale en internationale namen staan weer klaar om je een onvergetelijke ervaring te geven!

Wat kunt u verwachten?
In Theater Posa trappen wij het nieuwe seizoen kleinschalig en een beetje feestelijk af, uiteraard rekening houdend met alle huidige corona maatregelen. Dat mag wat ons betreft niet ten koste gaan van de gezelligheid! Wees erbij!

ZA 11 september – Informatie markt van 10:00 – 17:00 uur
ZO 12 september – Informatie markt van 10:00 – 17:00 uur

Extra voordeel!
Dit weekend zijn alle theaterkaartjes met 25% korting verkrijgbaar!
Als u dit weekend een abonnement aanschaft voor het theaterseizoen 2021/2022 krijgt u aanzienlijke korting op uw abonnement. Ook op de website geldt tijdens LelySMART en tot uiterlijk zondag 19 september dit tarief bij aanschaf van een abonnement.

Met een seizoensabonnement voor één, twee, drie of zelfs vier personen kunt u al meer dan 30 professionele voorstellingen van het komende seizoen bezoeken. Abonnementen voor meer dan vier personen zijn óók mogelijk in overleg!

Er worden gedurende het seizoen regelmatig voorstellingen toegevoegd die ook onder het abonnement komen te vallen. Daarnaast heb je als abonnementhouder ook het recht op 20% korting voor vele andere semiprofessionele voorstellingen, try-outs en amateurvoorstellingen.

ABONNEMENT P1  €130,-  €145,-
ABONNEMENT P2  €195,-  €210,-
ABONNEMENT P3  €295,- €310,-
ABONNEMENT P4  €360,- €375,-

Titel

Ga naar de bovenkant