VR 27 mei 2022, 20:15 uur, Apollo Ensemble – “Klassiekers!” * Cd presentatie *

 17,50

Niet beschikbaar

Absolute meesterwerken door het Apollo Ensemble.  Iedereen die het begin van de 40e symfonie van Mozart hoort herkent meteen de melodie. Maar hoe vaak hoor je deze beroemde symfonie helemaal live? Dit kan nu, door een topensemble dat bekend staat om zijn transparante vertolkingen van klassieke werken.

Dit concert staat tevens in het teken van de gloednieuwe Schubert/ Mozart Cd van het Apollo Ensemble!

Niet beschikbaar

Beschrijving

Vrijdag 27 mei 2022, 20:15 uur, Apollo Ensemble – “Klassiekers!”

Prijs: €17,50
In de voorverkoop: €15,-
Abonnementhouders: €15,-
Aanvang: 20:15 uur

Bestel nu kaarten!

Klassiekers!

Absolute meesterwerken door het Apollo Ensemble.  Iedereen die het begin van de 40e symfonie van Mozart hoort herkent meteen de melodie. Maar hoe vaak hoor je deze beroemde symfonie helemaal live? Dit kan nu, door een topensemble dat bekend staat om zijn transparante vertolkingen van klassieke werken. Mozarts 40e symfonie was vanaf het begin een succes; niet alleen bij het publiek maar ook bij andere componisten. Zo was Schubert er op 18-jarige leeftijd door geobsedeerd en nam hij dit werk als voorbeeld voor zijn 5e symfonie. In dit programma hoort u deze twee meesterwerken in één programma.

Presentatie van de nieuwe Cd!

In de periode dat het Apollo Ensemble geen concerten voor publiek mocht geven hadden zij wel de mogelijkheid deze meesterwerken op te nemen. Dit concert staat in het teken van hun gloednieuwe Schubert/ Mozart Cd.

W.A. Mozart: Symfonie nr. 40 in g mineur (KV 550)
F. Schubert: Symfonie nr. 5 in B♭ majeur (D 485)

Apollo Ensemble – David Rabinovich, artistiek leider

Titel

Ga naar de bovenkant