ZA 18 januari 2020, 20:15 uur, Jeroen van Helsdingen Band

 15,00

Niet beschikbaar

De Jeroen van Helsdingen Band is een muziekformatie wat Symphonische Rock Fusion speelt en die eigen composities van Jeroen van Helsdingen ten uitvoer brengt. Deze composities vallen niet onder 1 noemer. Jeroen componeert naar eigen zeggen vanuit een gevoel of idee en geeft ruimte voor improvisatie aan zijn bandleden.

Niet beschikbaar

Beschrijving

Zaterdag 18 januari 2020, 20:15 uur, Jeroen van Helsdingen Band

Prijs: €15,-
In de voorverkoop/Met VTP korting: €12,50
Abonnementhouders: GRATIS
Aanvang: 20:15 uur

Bestel nu kaarten!

Jeroen van Helsdingen Band

De Jeroen van Helsdingen Band is een muziekformatie wat Symphonische Rock Fusion speelt en die eigen composities van Jeroen van Helsdingen ten uitvoer brengt. Deze composities vallen niet onder 1 noemer. Jeroen componeert naar eigen zeggen vanuit een gevoel of idee en geeft ruimte voor improvisatie aan zijn bandleden. Zo niet bij de laatste uitgebrachte cd Hels. Dit zijn evenwichtig uitgebalanceerde muziekstukken die vanuit melodieuze jazzrock, invloeden van fusion en tegelijkertijd progressieve rockinvloeden laten zien.

Met andere woorden deze muziek is niet onder te brengen in 1 stijl en verrast en brengt de luisteraar in vervoering. Dit wordt uitgevoerd door zeer ervaren jazzmusici. Marc Schenk exdrummer van Gare du Nord, Bas Vollink die furore maakt met zijn eigen formatie Tristan, Richard Hallebeek die voor de 2de keer op rij de titel beste fusiongitarist van de Benelux verdiende en Jeroen van Helsdingen componist en bandleider, die als lid van huisband The Ob6sions in het programma Mije&Co live met menig jazz/soul grootheid speelde.

Titel

Ga naar de bovenkant