ZO 5 januari 2020, 14:30 uur, Willem Hellbreker nodigt uit…“Sanna van Vliet”

 12,50

Niet beschikbaar

Theater Posa en Willem Hellbreker organiseren samen elke maand een zondagmiddag vol met Jazz in de intieme setting van Theater Posa. Met elke editie verschillende gastartiesten. Na twee zeer succesvolle seizoenen, is de maandelijkse serie van “Willem Hellbreker nodigt uit…” niet meer weg te denken uit Theater Posa. Voor ons nieuwe theaterseizoen 2019-2020 staan er weer 10 top acts op de agenda!

Sanna van Vliet

Sanna van Vliet: zang en piano
Joost Kesselaar: drums
Sven Shuster: bas
Willem Hellbreker: saxofoon

Niet beschikbaar

Beschrijving

Zondag 5 januari 2020, 14:30 uur, Willem Hellbreker nodigt uit…“Sanna van Vliet”

Prijs: €12,50
In de voorverkoop/Met VTP korting: €10,-
Abonnementhouders: GRATIS
Aanvang: 14:30 uur

Bestel nu kaarten!

Willem Hellbreker nodigt uit…“Sanna van Vliet”
Sanna van Vliet studeerde jazz-zang bij Judy Niemack, Rachel Gould, Jeanne Lee en Frans Elsen aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Daarna volgde ze de driejarige docentenopleiding Complete Vocal Technique in Kopenhagen. Tijdens haar conservatoriumstudie richtte zij haar eigen kwartet op waarmee zij optrad op toonaangevende jazzpodia, jazzfestivals en theaters zoals het North Sea Jazz Festival, Amersfoort Jazz Festival, Meerjazz, The Hague Jazz Festival, Bimhuis, De Tor, Artishock en meer. Ze gaf concerten in Duitsland, Zweden, Denemarken, Zwitserland, Oostenrijk, Polen, België, Finland, Tunesië, Slovenië, de Azoren, Italië, Noorwegen, Thailand en Zuid-Korea en trad onder meer op met Ruud Jacobs, Martijn van Iterson, Frans Elsen, John Engels, Rob van Kreeveld, Beets Brothers, Ferdinand Povel, Ben van den Dungen, Harry Emmery, Eric Ineke, Doug Rainey, Jarmo Hoogendijk, Eef Albers en Joe Cohn.

Haar debuutcd In Sight kwam in februari 2004 uit. Haar tweede cd, A Time For Love, Remembering Shirley Horn, werd door de lezers van het Jazzism Magazine uitgeroepen tot een van de 10 beste cd’s van 2007. Ook haar laatste cd, Dance on the Moon (2010) oogstte lovende kritieken.

Sanna is als docent vocale improvisatie verbonden aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en het Conservatorium van Amsterdam Daarnaast was ze gastdocent op de conservatoria in Maastricht, Groningen, Enschede, Den Haag en Amsterdam en gaf ze workshops in Spanje.

Sanna van Vliet

Sanna van Vliet: zang en piano
Joost Kesselaar: drums
Sven Shuster: bas
Willem Hellbreker: saxofoon

Foto: Illah van Oijen

Titel

Ga naar de bovenkant